Adana'da sosyal medyada gördüğü "ses bombası yapımı" videosunu izleyen 11 yaşındaki çocuk, aynısından yapmaya çalışırken hazırladığı karışımın patlaması sonucu gözünden yaralandı.

Merkez Yüreğir ilçesinde yaşayan M.E.Ç, sosyal medyada nasıl yapıldığının anlatıldığı videoyu izledikten sonra "ses bombası" hazırlamak istedi.

Çocuk, evde bulunan bir temizlik malzemesini de kullanarak, videoda izlediği karışımı hazırladı. Karışımın patlaması sonucu iki gözünden yaralanan M.E.Ç, annesinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

İki gözünde görme kaybı riski bulunan çocuğun hastanedeki tedavisi sürüyor.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • zafer gülten 18.07.2022 15:17
    peki çocuk başarılı olup kaza geçirmeden bombayı yapmayı başarsa idi ,o bombayı ne yapacaktı,muhtemelen insanları korkutup eğlenmek için kalabalık bir yere koyacak ve belki 5-10 kişi yaralanacak,ölen bile olacaktı. İşte Allah ın adeleti,bir musibet bin nasihattan yeğdir misali vermiş dersini.
  • misafir 18.07.2022 14:48
    İyi ki, Uhut ve Hendek savaşlarını seyredip kılıçla adam doğramamış. Laf mı bu? Çocuğun yaptığı yaramazlık. Ruhunda varmış demek ki. Biri çıkıp youtube, şu bu kapatılsın demeden yazayım dedim.
  • Eren 18.07.2022 14:29
    inşşallah düzelir video yu nerden izlediği denetlenmeli ve gereken yapılmalıdır konu ciddi ! bu yaştaki cahil çocukların bu tarz videolara erişimi engellenmeli !