İstanbul Bayrampaşa'da yaşanan trafik kazasının ardından sürücüler arasında tekmeli yumruklu kavga çıktı. Kaza ve sonrasında yaşanan kavga, bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.  

Olay, dün Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi Piri Reis Sokak’ta akşam saatlerinde meydana geldi. İddialara göre, ara sokaktan çıkan motosiklet ile Piri Reis Sokak'ta seyir halinde olan otomobil çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle motosikletin üstünde bulunan 2 kişi yere düştü. Motosiklet sürücüsü hafif yaralanırken araçlarda hasar oluştu.

Olay anı kamerada

Yaşanan kaza ve sonrasında çıkan kavga bir işyerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde ara sokaktan çıkan motosiklet ile seyir halindeki otomobilin çarpıştığı görülüyor. Kazanın ardından sürücüler tekme ve yumruklarla birbirlerine saldırıyor.

Yorumlar 23 Yorum Var
  • İbrahim tabanca 19.07.2022 18:49
    Motor sürücüsü suçlu ama panelvanın sürücüsünün tavırları da bir acayip çocuk yere düşmüş gelip el koş hareketleri ile karşı tarafı tahrik ediyor adam zaten ölümden dönmüş yere düşmüş efelik taslamanın sırası değil karşında can var
  • madenci 19.07.2022 16:44
    moto kurye yüzde yüz suçlu. sağdan gelenindir yol
  • Kaan 19.07.2022 16:32
    Motorlu 100 de 90 kusurlu, sağ tarafı beklemesi gerekir. Araç sürücüsününde hatalı olmasi gerekir oda sağ tarafı kontrol etmesi gerekir. Hızlı geliyor sanırım 30 luk bir yol. İkisinede islem yapılması gerekir. Ki bu suç birazda Karayollarının hatası, kural yok isaret yok levha yok, yada yaniliyorum.
  • vatandaş 19.07.2022 14:28
    yalnız çakala cevabım şu olacak, yola hayvan bile çıksa durmak gerekir, ama sürücü koltuğunda insan varsa...
  • dogrucu 19.07.2022 14:11
    dortlu kavsaklar tehlikeli, hangisi tali yol hangisi ana yol bazen belli olmuyor. kim durmali kim durmadan devam etmeli. burada motor hatali ama acaba kendini ana yolda mi sandi. ingilterede yollara cizgiler cekerek kimin yol vermesi gerektigini cok belirgin hale getiriyorlar, Turkiyede malesef karayollari 40 sene evvel nasilsa bugun de ayni. su cizgileri cekmek cok mu zor, cok mu masrafli? bir kere cizgileri cektikten sonra iki senede bir uzerinden gecilse yeterli olur.
Daha fazla yorum görüntüle