Muş’ta elektrik onarımında giden Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) ekipleri, vinç yardımı ile çamura saplanan ineği bulunduğu yerden kurtardı.

Muş merkeze bağlı Suboyu köyünde ikamet eden Selahattin Akar isimli vatandaşın ineği eski sulama kanalına saplandı. Akar’ın ve vatandaş kendi imkanıyla ineği saplandığı çamurdan çıkaramayınca köyde bakım onarıma giden VEDAŞ ekiplerinden yardım istedi. Vatandaşın yardımına duyarsız kalmayan VEDAŞ ekipleri, vinç yardımıyla ineği saplandığı çamurdan kurtarıp sahibine teslim etti. İneği kurtarmak için çok uğraştıklarını ama saplandığı yerden çıkaramadıklarını söyleyen inek sahibi Akar, VEDAŞ ekiplerinin köyde olduğunu öğrendiklerini ve kendilerinden ayrım istediklerini ifade etti. Onlarda gelip ineği saplandığı yerden çıkardıkları için kendilerine teşekkür ettiğini söyledi.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • MERHAMET VE SEVGÎ 27.07.2022 03:38
    Yüce ALLAH bu zavallı, masum ineğe yardımcı olan herkesten razi olsun.Unutmayalımki evcil hayvanlar konuşamazlar fakat kendilerine gösterilen ilgi ve sevgiye aynı duyarlılıkla karşılık veren ve nankörlük yapmayan hassas varlıklardır.Bu nedenle onları seviyorum.
  • tunctunc 25.07.2022 13:17
    Tüm emegi gecen ayrimsiz hepsinden ALLAH razi olsun..Unutmayalim TÜM HAYVANLAR AHIRETTE DILE GELCEKLER KONU$CAKLAR..HIC BIR CANLI BO$A YARATILMAMI$TIR´ONLARIDA ALLAH cc. YARATTI.