İstanbul Beyoğlu'nda bilgisayar mühendisi genç dört şahıs tarafından önce darp ardından da gasp edildi. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Gümüşsuyu’ndaki bir sokakta dinlenmek için merdivenlere oturan bilgisayar mühendisi genç, 4 şahıs tarafından önce darp ardından da gasp edildi. Yaşananlar kameralara yansırken, kendilerini polis olarak tanıtan şahıslar genci cep telefonunu çalarak kaçtı.   

4 ŞAHIS TARAFINDAN ÖNCE DARP ARDINDAN GASP EDİLDİ

Olay, geçtiğimiz Cumartesi günü saat 06.30 sıralarında Beyoğlu Gümüşsuyu’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bilgisayar mühendisi Oday A. dinlenmek için sokaktaki merdivende oturmaya başladı. Bir süre sonra gencin arkasından gelen 4 şahıs, yanına yaklaşarak kendilerini polis olarak tanıttı. Şahıslar daha sonra Oday A.'ya tekme ve tokatlarla saldırdı. Saldırıya uğrayan gencin ardından da cep telefonu gasp edildi. Vücudunda yaralar oluşan genç, hastanede tedavi oldu. Yaşananlar ise kameralara saniye saniye yansıdı. 

Yorumlar 72 Yorum Var
  • Sinan 22.08.2022 10:31
    Nasılsa serbest kalarak ödüllendirilirler. Olan zavallı masum insanlara olur. Hakim ve savcılarımızda görevini yerine getirmenin rahatlığıyla keyifli bir gün geçirirler.
  • fatih 22.08.2022 10:24
    Gasp suçu 36 yıl dan başlar bilin istedim adam öldürmekten daha ağır
  • Alp Türk 22.08.2022 10:22
    sayın Bekir bozdağ ve Süleyman soylu bakanlarımız birazda iç adaletiyle ve terörüyle meşkul olurlarsa minnetter oluruz böyle olaylar sıkı sık görülmekte Polisimize veJandarmamıza birazdaha yetki ve baskı yapılmaması şu an bu serbestlik bizim ülkemizden başka biryerlerde yok lütfen bir önlem alın.Bizler zamanında polisi jandarmayı görünce yolumuzu değiştirirdik.Lütfennnnn
  • Fenerbahçeli 22.08.2022 10:14
    Adam şimdi gidip memleketine türkler beni soydu dese resmen hırsız olacağız rezilliğe bak...
  • Türk 22.08.2022 10:08
    Bi cep telefonu yüzünden gasptan yargılanıp gençlikleri heba olacak... Gençliği kurtarmalıyız...
Daha fazla yorum görüntüle