Silivri’de ters yönden kilometrelerce yol giden otomobil şoförü, İstanbul Emniyeti Trafik Denetleme Şube ekipleri tarafından yakalandı. Ölüme davetiye çıkaran otomobil sürücüsünün o anları cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Olay, 22 Ağustos günü Silivri Kınalı yönünde İstanbul istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa A. isimli otomobil sürücüsü TEM Otoyolunda İstanbul istikametine doğra kilometrelerce ters yönde ilerledi. Otomobil sürücüsü Mustafa A., İstanbul Emniyeti Trafik Denetleme Şube ekipleri tarafından yakalandı. Ekipler otomobil sürücüsüne bin 823 lira para cezası uyguladı. Ardından Mustafa A. isimli otomobil sürücüsü ifade için Büyük Kılıçlı Jandarma Karakoluna götürüldü. Hakkında adli işlem başlatılan sürücü, savcının talimatıyla serbest bırakıldı. Öte yandan, yürekleri ağıza getiren görüntü cep telefonu kamerasına anbean kaydedildi.

"BİLMEDİĞİM BİR YER OLDUĞU İÇİN TERS YÖNE DÖNDÜM"

Yolda başka bir sürücüyle tartıştığını bilmediği bir yol olduğu için ters yöne döndüğünü ifade eden otomobil sürücüsü Mustafa A., ”Birisiyle yolda tartıştık. Beni yolda sıkıştırmaya çalıştı. Tehdit etti. Bilmediğim bir yer olduğu için ters yöne döndüm. Bir tatsızlık olmasın diye. Beni taciz etti. Tekrar bilmediğim bir yer olduğu için ters yöne döndüm” şeklinde konuştu.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Bulgaristanlı hasan 27.08.2022 20:11
    ters yöne girdin baari emniyet şeridinden dörtlüleri yakıp gideydin en sol şeritte gitmek ne be arkadaş cezadan kurtulmak için bahane uydurmuş resmen.
  • Dadaş 27.08.2022 17:18
    atmosferik motorlu corolladan otoyol polis aracı olur mu hiç.
  • ismet 27.08.2022 16:29
    ceza araç trafikten 1 yıl mem edilip ehliyet iptal edilirmi hayır 900 lira ceza serbest olay bu kadar basit
  • bilge 27.08.2022 16:11
    mübarek dön geri git..
  • 1453RTE 27.08.2022 15:51
    Kaç km ters gittiğini de mi görmedin? Resmen cinayete tam teşebbüsten işlem yapılmalı. Bu suçun cezası İdari yaptırımla kapatılamaz. Bir otobüsün çarptığını düşünemiyorum bile . Ehliyeti de geri verilmemek üzere alınmalı
Daha fazla yorum görüntüle