Güngören’deki bir diş laboratuvarının içinden 500 bin TL değerinde ziynet eşya dolu kasa çalan hırsızlar karton kutuya koyarak taşıdı. Çevreden dikkat çekmemek için çelik kasanın görünmemesi için karton kutuya koyarak taşıyan 4 hırsızın o anları güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Olay, 15 Haziran 2022 tarihinde Güngören’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, diş laboratuvarı olarak faaliyet sürdüren iş yeri sahibi sabah gördüğü manzara karşısında şaşkınlık yaşadı. İçerisinde 500 bin TL değerinde ziynet eşyaların olduğu kasayı göremeyen iş yeri sahibi Süleyman G., durumu hemen polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekipleri inceleme başlattı. İş yerinde ve çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen ekipler hırsızlık olayını gerçekleştiren 4 kişinin kimliklerini tespit etti. Kimliği tespit edilen Davut A.(29), İbrahim A.(30), İslam H. K.(18) ve Aytuğ A. D.(21) 4 şüpheli Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri tarafından kaldıkları adreslerde yakalandı.

Çelik kasayı taşıyan hırsızların o anları kamerada
İçerisinde yarım milyon TL değerinde ziynet eşyası bulunan çelik kasayı çalan 4 hırsızın o anları güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Görüntülerde 4 kişiden ikisinin önden gittiği diğer 2 hırsızın dikkat çekmemek için çelik kasayı karton kutu içerisinde taşıdığı görülüyor.

Gözaltına alınan 4 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Sabredşn Hele 28.08.2022 13:42
    Telaş yapmayın yaw... Suçluya SIFIR ceza projesi kapsamında tatbikat yapan hırsız adayları bunlar... Siz onları asıl iş başında göreceksiniz ki gözleriniz fal taşı gibi olur...
  • muhsin 27.08.2022 22:10
    Bunlar kesinlikle amatör. Bu işte bir iş var. Belkide ilk defa yapıyorlar. Prof. hırsızlar yüzünü kapatır, kameralara görüntü vermez. Kameralara dikkat bile etmiyorlar. Zaten evlerinden armut gibi toplanmışlar.
  • Aslı 27.08.2022 21:33
    diş laboratında para olduğunu biliyorsa içerden biri yapmış veya yardım etmiştir
  • corumlu19 27.08.2022 21:09
    4 şahit yetiyor el ayak kesmeye dünya görüyor adamların yaptığını sucu sabit kes el ayak bitsin ...
  • Faruk 27.08.2022 17:46
    Artık şu hırsızlık olaylarında cezalar arttırılsa hatta eli kesilse
Daha fazla yorum görüntüle