Kağıthane'de asker eğlencesi yapan bir grup, araçlarıyla Kağıthane Taksim Tüneli'ni kapattı. Araçlarından inerek meşale yakan kişiler, polis ekiplerinin geldiğini görünce araçlarına binerek olay yerinden uzaklaştı.

Olay, akşam saatlerinde Kağıthane Taksim Tüneli'nde meydana geldi. Asker eğlencesi yapan bir grup arkadaş, otomobillerini durdurup aşağı inerek meşale yakarken, askere gidecek olan arkadaşlarını havaya attı. Bu sırada tünel trafiği dururken, polis ekiplerinin geldiğini gören grup, hemen oradan uzaklaştı.

Kısa bir süre kapanan tünel trafiği normale dönerken, bu anlar cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

Yorumlar 12 Yorum Var
  • SEBAT 15.10.2022 07:38
    Her şeyin bir adabı vardır. Bunlar tam bir eşkiya. Amerikan polisini 1 ay Türkiye de görevlendir bakın bunlar nasıl hizaya geliyor.
  • ........ 15.10.2022 00:23
    Kendini hayatın merkezinde görerek/göstererek, kendinden başka kimsenin hak ve hukuku olduğunu düşünmeden yetişmenin ve yetiştirilmenin sonucu. Yabani hayvanın akıllı türü.
  • burak 14.10.2022 21:53
    ÇÖZÜM: ilkokuldan üniversiteye kadar ders-i hakikat olarak Risale-i Nur Külliyatı'nı koymak ve cezaları artırmak
  • can siper 14.10.2022 20:05
    bunların askerle askerlikle ilgileri yok bunlar bir avuç teröristtir. amaçları toplumu askerden ve askerlikten soğutmaktır. bunlar vatan hainidir. ilgili kurumların derhal bunları bulup alenen terör eylemi yapmaktan içeri almaları gereklidir
  • can siper 14.10.2022 20:02
    bunların askerle askerlikle alakaları olmadığı gibi bunlar bir avuç teröristtir. bunların amacı toplumu askerden ve askerlikten soğutmaktır. nefret ettirmektir. ilgili kurumların biran önce önlem alması gerekmektedir.
Daha fazla yorum görüntüle