Beylikdüzü’nde bir şahıs, hamburgercide yemek yerken kız arkadaşı ile tartışan gence tepki gösterince ikili arasında kavga çıktı. Restoran müdürü ayırmak istediği kavgada yumrukların hedefi olurken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Hamburgecide yumruk yumruğa kavga kamerada

Olay, geçtiğimiz günlerde Beylikdüzü’nde bulunan bir hamburgercide yaşandı. İddiaya göre, hamburger yemek için restorana gelen çift arasında tartışma çıktı. Gencin kız arkadaşına bağırmasından rahatsız olan bir vatandaş olaya müdahale etmek istedi. İkili arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönerken, taraflar yumruk yumruğa birbirine girdi. Kısa sürede çevredeki vatandaşlar ve restoran müdürü tarafları ayırdı. Bu sırada öfkeli genç kendisini dışarı çıkarmak isteyen restoran müdürüne de saldırırken, yaşlı adam yumrukların hedefi haline geldi. Yaşanan o anlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Yorumlar 41 Yorum Var
  • Fatih 12.06.2023 20:42
    Temiz yüzlü genç 2. yumruğunu vuracaktı o restoran müdürü sarılmasaydı. Sonrasında katliama dönüşmek üzereymiş oğlan. Şeref yoksunları 5 kişi saldırıyor o arada genç delikanlıya.
  • Bekir 11.06.2023 21:43
    Yorumlara bakıyorum da biri ABD diğeri Almanya kanunu getirelim, demiş. Kardeşim, senin onlardan alınmayan bir tane hukukun yok. Ceza muhakemeleri usulü, ceza kanunu, medeni kanun, idare kanunu vs. ALMANYA'dan alınan da var bunun içinde. Sen hâlâ ne diyorsun? Senin kanunun Allah'ın kanunuyken böyle miydi? Allah'ın kanunu sert bulup değiştirdiniz ya, ne umuyordunuz ki?
  • Hüseyin- 11.06.2023 20:47
    Bütün masraflarini öderlerse(alman usülü) kuzu gibi olurlar.Gelde bunu beceriksiz sorumlulara anlat.Koltuk,rüsvet pesinde olmalari lazim.Onlari yetistirenler ?de sucsuz degiller.Kiz arkadasiymis,avrupalilarida gecmisler namussuzlar.
  • neco 11.06.2023 20:28
    Kavgayı başlatana 10 bin karşılık verene 5 bin tl ceza ver kimse kavga etmez. Devletede gelir olur.
  • Ben 11.06.2023 19:23
    Devlet bu kavga olaylarına bir çözüm bulmalı artık. Ceza olmadığı için herkes kendine bir düzen kurmuş.. Silin herşeyi Almanya nasıl yapıyorsa, bizde yapmalıyız.yoksa gelecek daha kötüye gidiyor..
Daha fazla yorum görüntüle