İstanbul Bayrampaşa’da 90 yaşındaki adam, karşı yola geçmek istediği sırada otomobili görmeyerek önüne atlayınca aracın altında kaldı. Yaşlı adam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, o anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kaza, saat 16.00 sıralarında Bayrampaşa Eski Edirne Asfaltı’nda meydana geldi.

OTOMOBİLİ GÖRMEYİP YOLA ATLADI

Edinilen bilgiye göre, Eski Edirne Asfaltı Rami istikametinde 90 yaşındaki Ali Efe karşı yola geçmek istedi. Yaşlı adam seyir halindeki otomobili son anda görerek kaçmaya çalışırken, sürücü manevra yapıp frene bassa da otomobili durduramayıp yaşlı adama çarptı.

HAVAYA SAVRULAN YAŞLI ADAM HAYATINI KAYBETTİ

Çarpmanın şiddetiyle yaşlı adam yola savrulurken, sürücü aracından inerek yaşlı adamın sağlık durumunu kontrol etti. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Efe, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerinde bulunan otomobil sürücüsü B.K. ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Olayın görgü tanıklarından Recep Gündoğmuş, “Yaya buradan geliyordu, araçta buradan geldi sonra vurdu. Ardından ben dur dedim, bir yere gitme. O da bir yere gitmedi. Sağlık durumu şu anda bilmiyorum, eks olduğunu söylüyorlardı” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar 73 Yorum Var
  • Sadık 30.08.2023 20:56
    Bu ülkede hız sınırı yok onu için günde yüzlerce insan hayatına son veriliyor bunun suçlusu devleti sadece cezalar para kazanmanın peşinde......
  • Tual 13.08.2023 13:17
    Bağdat caddesi hız caddesi yaptılar Suriyeli sığınmacılar bile lüks araçlarıyla Hız yaparak bizlere gösteriş yapıyorlar hani bunlar mağdurdu hani bunların barınacak yerleri yoktu hani bunlar Suriye’de açtı ne işleri var bunların ülkemde 12 yıldır
  • Kara 08.08.2023 11:21
    Allah rahmet eylesin amcaya 90yaşında eceline nasıl koşmuş öyle Allah başa vermesin yani arabaya binen basabas gidiyo kardeşim 20km.hzı geçmemen lazım arabanın iyi olması seni kurtarmaz kurallara uyarsan hata riskin azalır şimdi ne hesap vereceksin hem dünyada hem ahirette
  • Ahmet Y 08.08.2023 09:20
    Amca hatalı evet ama şoförde de çok hata var, o yolda o hız yapılmaz, amcayı gördüğü halde ne hızını düşürmüş ne de fren yapmış, sanki daha da hızlanmış gibi. Şoförün de sağlam bir ceza alması şart.
  • German 50 05.08.2023 12:00
    Söför haksiz, Nokta ......
Daha fazla yorum görüntüle