Yalova'da, O-5 Otoyolu'nda Osmangazi Köprüsü mevkiinde iki otomobil arasındaki tehlikeli takip kameraya yansıdı. Görüntülerdeki araçlardan birinin sürücüsünün kendisini dolandıran kişileri trafikte görünce takip etmeye başladığı ve tehlikeli anların ortaya çıktığı belirtildi.

Filmleri aratmayan takip, Yalova'nın Altınova ilçesi yakınlarında Osmangazi Köprüsü'ne metreler kala yaşandı. İddiaya göre, otoyolda ilerleyen otomobil sürücüsü, daha önce kendisini dolandıran kişileri seyir halindeki otomobilde görerek takibe başladı. Takip edildiğini anlayan mavi renkli otomobilin sürücüsü ise yol vermemek için otoyolda manevralar yaptı. Kaza riski atlatan araçlar, gişeleri geçtikten sonra yol kenarında durdu. Sürücülerin aralarında konuşması ve mavi renkli otomobilin hızla hareket etmesi araç kamerasına yansıdı. Otoyolda yaşanan kovalamaca araç kamerasına yansıdı.  Görüntüler sosyal medyada paylaşılınca takip yapan otomobil sürücüsünün avukatı olduğunu belirten kişi, paylaşılan görüntülerle ilgili yazılı açıklama yaptı. Avukat, "Bununla ilgili adli süreç de başlatıldı. Mavi arabadaki şahıslar müvekkilimi tatile giderken 2 gün önce dolandırdılar. Dönüş yolunda adamlarla karşılaşınca polisi arayıp aracı takip ediyorlar, bu sırada durdurmaya çalışıyorlar. Ancak şahıslar onlar olduğunu anladığı için kaçmaya çalışıyor sonra da kaza yaptırarak kurtulmak istiyorlar" dedi.

Yorumlar 29 Yorum Var
  • Mohikan 08.08.2023 07:50
    Allah sizden bu rızıkları alır birgün.arpanız bol geliyor
  • A. Öztürk 08.08.2023 05:39
    Şu an yasal çalışandan çok dolandırıcı sayısı var. İç işleri bakanlığı bu duruma son vermesi için çalışmalar yapmalı.
  • Doğrusu 08.08.2023 05:16
    Çok kolay ehliyetlerine el koyulacak bir daha verilmemek arabaları trafikden men edilecek kendilerine de iki yıl ceza verilecek
  • Kalender 08.08.2023 03:25
    Burda Avukat haksiz kim ne derse desin Avukatin mavi arabayi takip etmesi kanunen yasak ve suc teskil ediyor.Bir suc varsa adli mercilere bildirilir.Avukat boyle yaparsa kanunlarimizin nekadar yamali bohca oldugunu siz anlayin.Demekki devletimizde hukukuktan haktan adaletten yildizlar kadar uzak çok üzücü...Bence muz cumhuriyetinde yok böyle yamali bohça kanunu..
  • Misafir 07.08.2023 22:40
    Kanun yokki
Daha fazla yorum görüntüle