İstanbul’da metroda yolculuk yapan bir şahıs, diğer yolculara aldırış etmeden elindeki pet şişeyle uyuşturucu madde kullandı. Ayakta durmakta güçlük çeken şahsın o anları bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Turizm Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Fatih’te geniş çaplı narkotik denetimi yapıldı. Beyazıt’ta yapılan denetimlerde ekipler tarafından durdurulan H.A., isimli şahıs üzerinde yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan H.A., daha sonra emniyete sevk edildi.

Aynı gün içerisinde metroda uyuşturucu madde kullanmış

Yapılan incelemelerde aynı şahsın aynı gün içerisinde bir metro içerisinde pet şişe yardımıyla uyuşturucu madde kullandığı anlara ait sosyal medyada görüntüleri olduğu tespit edildi. Görüntülerde H.A.’nın metro içerisinde bulunan diğer yolculara aldırış etmeden elindeki pet şişe ile uyuşturucu madde kullandığı ve güçlükle ayakta durduğu görülüyor.

Gözaltında bulunan H.A., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı.

Yorumlar 57 Yorum Var
  • Misafir7 02.03.2024 23:08
    Bir metroda uyuşturucu kullananımız eksikti o da oldu. Tüm rezillikler yönünden sınırsız özgürlük, özgürlük istiyoruz diyenler daha neyin özgürlüğünü istiyorlar acaba.
  • a.özsoy 02.03.2024 23:04
    uyuşturucu alıpsatan ve piyasaya sürenin mal varlığı uyuşturucu tedavisinde kullanılmak üzere anında el konulmalı . uyuşturucu satıcılarını savunan avukatlarda bu suça ortak kabul edilip gereğı yapılmalı yoksa bu kanserli ur tüm toplumu saracak
  • Ali veli 02.03.2024 22:51
    Gençliği bitiren bu zehiri getiren dağıtan satan alan kullanan en hafif zehrinden en fazlasına kadar çıkmaz sokaklara Devlet operasyon yapmalı.
  • Reşo 02.03.2024 22:03
    Serbest bırakacaksanız neden tutukluyorsunuz adeta birilerine yol açılıyor sonrada polis neden bunları almıyor deniyor yannış galiba yargı sisteminde insanların sisteme güvenmemesi normal
  • Hak arayan 02.03.2024 21:52
    ALLAH sevgisi peygamber sevgisi KUR'AN sevgisi hayırlı öğretmen sevgisi sıkı bir din eğitimi ve anne baba kucaklamasi özümüze donmeliyiz
Daha fazla yorum görüntüle