Olay dün akşam saat 21.00 sıralarında Başakşehir'de meydana geldi. Kayaşehir -Yenibosna hattında sefer yapan bir İETT otobüsünün şoförü, trafikte başka bir sürücü ile yol verme sebebiyle tartıştı. 

Bir süre sözlü olarak devam eden tartışmanın ardından diğer aracın sürücüsü yanında oğluyla beraber otobüsün içine girdi.

. İçinde yolcuların da bulunduğu otobüste taraflar arasında arbede çıktı. Yolcular tarafları ayırmaya çalışırken saldırganlardan biri, otobüs şoförü Mahmut Murat Kanık'ı kalp hizasından bıçakladı. Yaralanan Kanık, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırırken şüpheliler ise polis tarafından gözaltına alındı.

Öte yandan saldırı anları otobüsün güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde saldırganların otobüsün içine girdiği, taraflar arasına arbede yaşandığı, yolcuların müdahalesi ile otobüs dışına çıkarılan şüphelilerden birinin otobüs şoförüne doğru hamle yaparak Kanık'ı yaraladığı anlar yer aldı. 

Yorumlar 3 Yorum Var
  • ABDÜLHAMİT HAN 14.03.2024 12:12
    şimdi bu trafik terörcüleri dışardamı gezecek. atın bunları içeri çıkmasınlar.
  • vatandaş. 14.03.2024 11:30
    kanunlar caydırıcı değil. ve adalet sen suçlusun sen suçsuzsun ayrımını hızlı ve çabuk yapamadığından ortalık vahşi batıya döndü. herkes kendi kanununu uyguluyor.
  • Nadir 14.03.2024 11:13
    Ah 90 yıllar ah O zaman elinde bıçak olacaktı Korkudan Çakı bile taşıyamıyorlardı şimdi şu hale bakın herkeste Silah bıçak