Rize’de komşular arasında sokak ortasında çıkan silah ve bıçaklı kavgada 3 kişi yaralanırken 7 kişi de gözaltına alındı.

Olay, merkeze bağlı Mermerdelen Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde saat 15.45 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, aralarında husumet bulunan iki grup sokak ortasında karşılaştı. Tarafların sözlü tartışması giderek büyüyerek kavgaya döndü. İki taraf da silah ve bıçakla birbirlerini hedef aldı. Birbirlerine kurşun yağdıran taraflar yaralandı.

Bu sırada devriyede bulunan polis ekipleri taraflara ikazda bulundu. Silah kullanmaya devam edilmesi üzerine polis ekipleri gerekli müdahaleyi yaparak olayı kontrol altına alındı. Çevrede bulunan vatandaşlar olayı 112 acil çağrı servisine bildirdi. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan H.Ç. ve B.Ö.K. ve T.Ç. isimli şahısları ambulanslarla Rize Devlet Hastanesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırdı.

Yaralanan şahısların hastanede tedavileri devam ederken olay ile ilgili 7 şahıs gözaltına alındı.

Yorumlar 19 Yorum Var
  • ALLAH dostu 29.03.2024 10:20
    Unutmayalım imtihan dünyası, ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM herkesi imtihan ediyor. İmanlı, salih, iyi insanlar kurtulacak.. Kötü insanlar helak olacak... ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHA İMAN EDİP TEVBE EDİP TESLİM OLUN, İYİLİKLERE KOŞTURUN. DURMAKSIZIN İYİLİK YAPIN... KÖTÜLÜK YAPANLAR, TEVBE EDİP KÖTÜLÜKLERDEN VAZGEÇMEZLERSE HELAK OLACAKLAR... hemen tevbe edip ALLAHA TESLİM OLUN.
  • Sivasli 83 22.03.2024 01:22
    Karadenizliler iyi insanlardir, kafalari degisik calisir , zekilerdir ama delilerdir ! Sakin ola bir karadenizlinin canina malina namusuna uzanmayin tereddut etmez sikar! Silahi korkutmak icin degil vurmak icin tasir !
  • vatandaş 21.03.2024 14:40
    kafayı yemişler..
  • Arif 21.03.2024 14:27
    Ramazan günü birbirinize bira sabır biraz da anlayış gösterseydiniz ya şimdi kim ne kazandı yaralandınız, ölmediğinize şükredin de barışın bari.
  • malkoçoğlu 21.03.2024 14:09
    Rizedeki insanların hemen hemen hepsinin belinde ruhsatsız silah var ya ordan geçen bir vatandaşa isabet etse ne olacak çoluk çocuğumuza gelse bunun sorumlusu kimi tutacağız.Rizeliler silah taşır diye bir hükümmü var?Bu insanlardan silah neden toplanmıyor?Neden arama yapılmıyor?
Daha fazla yorum görüntüle