Ağrı

Protein tozu içti, hayatı karardı-Yerelin Nesi Var?

17:28 20 Ağustos 2021 -2 Yorum Var
Protein tozu içti, hayatı karardı-Yerelin Nesi Var?

Haber7 okurları için yerelin en çarpıcı 6 haberini derledik.

Bu hafta Adana'da kilo almak için spor salonunda protein tozu içmesi sonucu felç geçiren 19 yaşındaki Hüseyin'in hikayesi en ibretlik olay olarak karşımıza çıkıyor. İzmir’de ise Kemal Sunal filmi gerçek olurken Ankara’da en fedakar abiyi görüyoruz. Haftanın en dikkat çekici haberini Bursa’dan alıyor ardından 22 yıldır ilk kez gerçekleşen en nadide olay ile büyüleniyoruz.

Peki, bu hafta sizin ilinizde nasıl geçti? Görüş ve yorumlarınızı bekliyoruz.

1.EN İBRETLİK

♦Adana'da anne ve babası yıllar önce boşanan ve 1 yaşından beri 70 yaşındaki anneannesinin baktığı 19 yaşındaki Hüseyin Ömer Uğuludoğan'ın hayatı spor salonunda içtiği protein tozuyla karardı. Anneanne gözyaşları içinde yardım istedi.

2.EN MUCİZE

♦Ağrı’da 9 yaşındaki Mert Artan kuş yuvasını görmek için tırmandığı elektrik direğinde akıma kapıldı. Öldü sanılan küçük çocuğun imdadına çevredeki çobanlar yetişti.

3.EN AKILALMAZ

♦İzmir Çiğli’de bir iş hanında ofis tutan gayrimenkul danışmanı Hülya Özkan, mülk sahibinin tüm binayı tek bir şahsa kiralamayı planlaması sebebiyle kontratı bitmeden önce ofisten çıkarılmak istendi. Özkan ofisten taşınmayınca iddiaya göre mülk sahibi tarafından çeşitli baskılara maruz kaldı. En sonunda binayı 17.30’da kapatmaya karar veren mülk sahibi, işleri nedeniyle ofisten çıkmayan kiracısı Hülya Özkan’ın üzerine bina kapısını kilitletti. Panik atak rahatsızlığı bulunan Özkan, bir saat boyunca kilitli kaldığı iş hanından polisler sayesinde kurtuldu.

4.EN FEDAKAR

♦Ankara’da abisinin yanından Kahramanmaraş’a ailesinin yanına gitmek için ayrılan ve Antalya’ya gelen 16 yaşındaki gençten 5 gündür haber alınamıyor. Kardeşini aramak için 800 kilometre uzaklıktan şehre gelen abisi ise sokaklarda kalarak elinde fotoğraf ile kardeşini arıyor.

5.EN DİKKAT ÇEKİCİ

♦Bursa'da toplumsal konulara dikkat çekmek için pek çok projeye imza atan ünlü tiyatrocu Bahtiyar Keskin bu kez yanan ormanlar için harekete geçti. Keskin vatandaşları fidan dikimine teşvik etmek için toprağı kazıp kendini diri diri gömdü.

6.EN NADİDE

♦22 yıldır ilk kez! Dünyada çok nadir görülen olay Mersin'de yaşandı. Dünyada nesli tükenme tehlikesi altında olan caretta caretta deniz kaplumbağalarının üreme alanlarından biri olan Mersin sahilleri dünyada çok nadir görülen bir olaya ev sahipliği yaptı.

YORUMLAR

-2 Yorum Var
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Aklıma geldi, dağdaki çobanla benim oyum bir mi diyen birisi vardı. Kızdıydım o zaman, haklıymış.
    Cevapla
  • vatandaş... 2 yıl önce Şikayet Et
    Çoban peygamber vardır... Ama çobanı küçümseyen insan yoktur. o lafı söyleyenin daha evrimi..? bitmemiştir....
  • Fakirullah 2 yıl önce Şikayet Et
    İnsanları küçümseyen kendini d3v aynasında görenler içindeki insanlık ne kadar küçük olduğunu belli ediyo senin oyunla çobanın oyu tabikide bir değil
  • AHMET52 2 yıl önce Şikayet Et
    zekeriya hakanda buna dikkat çekmiş
    İlk beğenen sen ol
  • Zekeriya 2 yıl önce Şikayet Et
    Çobanın oyu daha değerliymiş
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.