19 yaşındaki Hüseyin spor salonunda protein tozu içti, hayatı karardı!

Adana'da anne ve babası yıllar önce boşanan ve 1 yaşından beri 70 yaşındaki anneannesinin baktığı 19 yaşındaki Hüseyin Ömer Uğuludoğan'ın hayatı spor salonunda içtiği protein tozuyla karardı. Anneanne gözyaşları içinde yardım istedi..

GİRİŞ 18.08.2021 14:45 GÜNCELLEME 18.08.2021 16:11
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Adana'da anne ve babası yıllar önce boşanan ve 1 yaşından bu yana 70 yaşındaki anneannesi Selma Öztaş ile yaşayan 19 taşındaki Hüseyin Ömer Uğurludoğan, asker olma hayaliyle kilo almak için geçtiğimiz ay spor salonuna kaydoldu. Spor salonu çalışanları, iddiaya göre, Uğurludoğan’a kilo almasını hızlandırmak için spor salonunda satılan protein tozunu önerdi. Yaklaşık 13 gün boyunca bu tozu kullanan Uğurludoğan, 14. gün fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tetkikler sonucu Öztaş’a torununun kullandığı protein tozunun beynine zarar verdiği ve bu nedenle felç kaldığı söylendi. Torunu yatağa bağımlı kalan anneanne, gözyaşlarıyla yardım istedi. 

Gözlük vermeyen doktora kızdı! Miyop sandı, beyin tümörü çıktıGözlük vermeyen doktora kızdı! Miyop sandı, beyin tümörü çıktı

 
ÖLECEK DİYE KORKUYORUM

Anneanne Öztaş, “Torunum benimle yaşıyor. Kilo olmak için protein tozu içti. Spor salonuna her gün 15 lira para vererek protein tozu içmeye başladı. 13 gün sonra kötüleşmeye başladı. 14. Günde kalbini tutmaya başladı ve hastaneye kaldırdık. Ondan sonra el ve ayağı felç oldu, topallamaya başladı. Balcalı Hastanesi’ne götürdüm, oraya da yürüyerek girdi, sedyeyle çıktı. Yemekten de kesildi. Hüseyin ölecek diye korkuyorum” diye konuştu. 


 
19 BİN LİRAYI NERDEN BULAYIM?

19 bin liraya torununun iyileşeceğini söyleyen Selma Öztaş, “Doktorlar düzelip düzelmeyeceğiyle ilgili bir şey söylemiyorlar. Özel bir hastaneye götürdüm. Onlar da 19 bin lira karşılığında tedavi olabileceğini söyledi. 19 bin lirayı ben nereden bulayım. Ayakları kitleniyor ve daha kötü oluyor. Hayırseverlerden yardım bekliyorum. Şu çocuğumu ayağa kaldırsınlar, başka bir şey istemiyorum. Ben bir şey istemiyorum, hastaneye ödesinler parayı” dedi. 


 
ASKER OLMAK İSTİYORDU 

Torununun asker olma hayalinin olduğunu belirten Öztaş, “Evim olsa evi satacağım ama evimde yok. Asker olmak istiyordu, hayali vardı. Askeriyeye başvurdu, spor salonunda bu hale geldi. Asker olup seni bu kümesten çıkaracağım diyordu ama olmadı” ifadelerini kullandı. Öte yandan spor salonu yetkilileriyse konuyla ilgili açıklama yapmak istemediklerini belirtti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 18
  • EvladıFatihan 2 yıl önce Şikayet Et
    Adananın gerçek vatansever her genci asker olmak ister. Hesap numarası paylaşın lütfen 500 lira ben vereceğim inşallah.
    Cevapla
  • zirto 2 yıl önce Şikayet Et
    nasil yardim ede biliriz bi yol gösterin
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Söyleyince protein tozu bir şey yapmaz steroit bir şey yapmaz diyen bazı gerizekalılar var....yiyeceklerin en dogalindan günde 2 kez ye ne çok ne az ye...kolay kolay hasta olmazsın her bilimsel her faydalı diyene inanma...peygamberler sana ogretleri için ne bir kar ne ücret isterler bu ayeti iyi oku belle hayatında uygula kim senden kar gutmiyorsa senden fayda saglamak adına bir şeyler istiyorsa onların dediklerine bakma...
    Cevapla
  • adanalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben 9 yıldır protein tozu üreten firmada çalışıyorum milyonlarca adet sattık kimseye bir şey olmadı ayrıca dünya çapında milyonlarca insan kullanıyor. senin gibi her konuda bilmeden yorum yapanlar bir bitmedi.
    Cevapla
  • Sedat 2 yıl önce Şikayet Et
    hocam gözünü seveyim işine bak ya.
    Cevapla
  • gurbetchi 2 yıl önce Şikayet Et
    protein tozundan olduguna inanmiyorum.. protein tozu normalde zararli degildir.. piyasada heryerde almanyada, italyada, avrupada, abd de polonyada bu tozlar icilir.. ve hicbir zarari olmadigindan dolayi hicbir sikayet olmamistir. o tozun icine ya baska birseyler karistirildi yada spor yaparken kalbine ve beynine zara gelmis olabilir. cok fazladan yük kaldirinca beynine oksijen girmemis olabilirmi ? veya kovid yüzünden de olabilir.. vücud da virüs varken egzersiz yapmak yasaktir.. kalbi ve beyne hasar veriyor..
    Cevapla
  • Tengri 2 yıl önce Şikayet Et
    aynen peynir altı suyundan yapılıyor mutlaka zararlı birşey kullandı
    Cevapla
  • Muhammed Ali Arslan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu aileye nasıl ulaşabilirim
    Cevapla
  • fako 2 yıl önce Şikayet Et
    Adana Valiliği veya Adana belediye başkanlığından diye düşünüyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!