Adana'da kebapçıdan aşı teşviki: 2 doz aşı olana..

Adana'da bir kebapçı koronavirüs vakaları yüzünden bir daha işyerlerinin kapanmaması için ilginç bir yola başvurdu. Turhan 2 doz aşı olan müşterilerine kebabın yanında içeceği ücretsiz veriyor..

GİRİŞ 18.08.2021 14:06 GÜNCELLEME 18.08.2021 15:07
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Türkiye genelinde korona virüs vakalarının yeniden artışa geçmesi esnafı da endişelendirmeye başladı. 16 Ağustos’ta 18 bin 163 olan vaka sayısı dün ise 21 bin 692’ye çıkınca Yüreğir ilçesinde 7 yıldır tezgahta kebap ustalığı yapan 42 yaşındaki 2 çocuk babası Turgut Turhan, vakaların artmaması için kendi çapında bir kampanya başlattı. Turhan, müşterilerini aşıya teşvik etmek amacıyla iki doz aşı olduğunu kanıtlayana kebabın yanında içecekleri bedava vermeye başladığını bildirerek, kampanyayla ilgili hazırladığı bütün dövizleri de tezgahına astı.

Gözlük vermeyen doktora kızdı! Miyop sandı, beyin tümörü çıktıGözlük vermeyen doktora kızdı! Miyop sandı, beyin tümörü çıktı



AŞI KARTINA BAKIYORLAR

Eve sipariş verenlerden de sosyal medya üzerinden iki doz aşı belgesini isteyen Turhan, bu belgeleri gösterenlerin içeceklerinden ücret almadı. Turhan,  sağlığın siyaseti olmayacağını, önceliğin Türkiye olduğunu söyledi. Turhan, amaçlarının insanların daha iyi, daha sağlıklı bir ortamda yaşaması olduğunu belirterek, “Pandemi sürecinden çok etkilendik. Bir daha böyle bir süreci yaşamamak için böyle bir işe başvurduk. Tepkiler çok güzel, insanlar güzellikle karşılıyor. İnsanların bir an önce 2 doz aşısını olmasını istiyoruz. Aşı vurulduğuna dair E-devlet üzerinden aşı kartına bakıyoruz. Telefonla gelen siparişlerde de aşı kartının fotoğrafını atıyor ona göre gönderiyoruz. Herkesin bu tür kampanya yaparak insanları aşıya teşvik etmesini istiyoruz” dedi. Kebap yemeye gelen Gülcan Orhan, uygulamanın güzel bir şey olduğunu, aşı olmayı düşünmeyenler için güzel bir fırsat olduğunu, kebap tadında bir teklif olduğunu ifade etti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • Yorumcu 2 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun size
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    İçecek zaten bedavaya.
    Cevapla
  • Bahadır 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah akıl versin
    Cevapla
  • Şaşkın 2 yıl önce Şikayet Et
    Uyanık esnafın yasaklara karşı protestosunun kibar şekli. Kaz gelen yerden tavuk esirgenmez. Vücuda sıvı enjekte ettirmek, içecek için değil, sağlık için olur. İnsanlar sazan mı; zoka ile balığı birbirine karıştırsın.
    Cevapla
  • Trabzonsporlu 2 yıl önce Şikayet Et
    içecek zaten bedava yemeği beleş yapsana :))
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı