İstanbul'da bir vatandaş parkta yeni doğmuş bebek buldu

İstanbul Arnavutköy'de bir vatandaş hastane dönüşü dinlenmek için oturduğu parkta ağaçlık alandan gelen bir ses fark etti. Sese giden kişi çantada yeni doğmuş bir bebek buldu ve hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

GİRİŞ 19.08.2021 09:49 GÜNCELLEME 19.08.2021 10:39
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Olay, bugün saat 16.30 sularında Arnavutköy Şehir Parkında meydana geldi. İddiaya göre, hastaneden dönüşte parkta dinlenmek isteyen Cengiz İlk ağaçlık alandan ses duydu. Duyduğu sesi kontrol etmek için ağaçlık alana giden vatandaş çantaya koyulmuş bir bebek buldu. Vatandaşın haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

Bursa'da 3 günlük bebeği yol kenarına attılar! Talihsiz bebeği çiftçiler bulduBursa'da 3 günlük bebeği yol kenarına attılar! Talihsiz bebeği çiftçiler buldu


YENİ DOĞMUŞ BEBEK BULDU

Yeni doğmuş bebeği bulan Cengiz ilk o anlar ile ilgili, "Ben hastaneden geldim ve yorgundum buradaki alana uzanayım dedim 10 bilemedin 15 dakika geçti buralardan ses duymaya başladım. Kalktım baktım çalı diplerine falan baktım iyice yaklaşınca sesin çantadan geldiğini fark ettim. Çantayı açıp baktığımda içerisinde yeni doğmuş bir bebek gördüm üzerinde lekeler vardı motorlu güvenlikler geziyordu onlara haber verdim hemen gelip bebeği çıkardılar polise ve ambulansa haber verdiler. Ambulans gelip bebeği hastaneye götürdü sağlık kontrolleri yapılması açısından sonra polisler geldi. Bebek kundağa sarılıydı bu peçete o kundaktan düştü hatta. Bir eczaneye ait ilaç poşeti de vardı üzerinde. Poşetin içerisinde ne olduğunu göremedim polis ekipleri burada çalışma yapıyorlar" şeklinde konuştu.

POLİS GENİŞ ÇALIŞMA BAŞLATTI

Parkta bulunan bebeği orya kimin bıraktığı ile ilgili çalışma başlatan polis ekipleri parkta ve civarda bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Henüz bebeği kimin bıraktığı belli olmazken polis ekiplerinin çalışmaları devam ediyor..

KAYNAK: A HABER
YORUMLAR 3
  • Demir Ersoy 2 yıl önce Şikayet Et
    Chiliye devriyle şimdiki zamanın ne farkı var diri diri gömen mi dersin çöp bidonuna atan mı dersin öldürüp yok eden mi dersin vahşet ve cehaletin her çeşidi var burası dünyanın en iyi Müslüman lığın yaşandığı ülke ha mazallah
    Cevapla
  • cüneyt 2 yıl önce Şikayet Et
    Millet 1 tane çocuk sahibi olmak için hastanelerden çıkmıyor bunlara da ALLAH cc veriyor sokaklara bırakıyorlar :(((((
    Cevapla
  • salep 2 yıl önce Şikayet Et
    zinalar çoğaldıkça maalesef bu tür haberleri çok duyucaz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat