En Son Haberler
DÜNYA
4 SAAT ÖNCE
NATO Zirvesi bitti, Başbakan Ankara'dan gitmedi! Oğullarıyla tatil yapıyor
NATO Liderler Zirvesi için Türkiye'ye gelen Macaristan Başbakanı Péter Magyar, resmi temaslarının ardından rotasını Antalya'ya çevirdi. Antalya'da tatil tapan Magyar, havuz başından "Türkiye'den selamlar" mesajıyla dikkat çekti.
GÜNCEL
4 SAAT ÖNCE
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Hakkari'de ziyaretlerde bulundu
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, bir dizi program ve incelemede bulunmak üzere Hakkari’yi ziyaret etti.
RESMİ İLANLAR
4 SAAT ÖNCE
Didim 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Hakimliği
.
RESMİ İLANLAR
4 SAAT ÖNCE
Bakırköy 54. Asliye Ceza Mahkemesi
.
RESMİ İLANLAR
4 SAAT ÖNCE
İzmir 16. Aile Mahkemesi
.
DÜNYA
4 SAAT ÖNCE
Hindistan'da kontrolden çıkan kamyon yayayı ezdi!
Hindistan'ın Karnataka eyaletinde kontrolden çıkan kamyon, yol kenarında yürüyen kadına arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle kamyonun altına giren kadın mucizevi şekilde hayatta kalırken, o anlar saniye saniye kaydedildi.
GÜNCEL
4 SAAT ÖNCE
Oğuzhan Yer: Gerçeklik Algımız Zamanla Değişti
Araştırmacı Oğuzhan Yer, kaleme aldığı son değerlendirmesinde gerçeklik ve bilinç kavramlarını inceledi. Yer, gerçekliğin anlaşılması için bilimsel yaklaşımlar ile felsefi düşüncenin bir arada kullanılması gerektiğini vurguladı.
FUTBOL
5 SAAT ÖNCE
İspanya Avrupa Şampiyonu! Gol bile yemeden kupayı kazandılar
U19 Avrupa Şampiyonası finalinde İspanya, Almanya'yı 2-0 mağlup ederek şampiyon oldu.
DİĞER BRANŞLAR
5 SAAT ÖNCE
Milli sporcudan tarihi başarı! Türkiye'nin ilk madalyasını aldı
23 Yaş Altı ve Gençler Avrupa Pist Bisikleti Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak, Türkiye'ye bu kategoride ilk madalyayı getirerek tarihe geçti.
MİLLİ TAKIMLAR
5 SAAT ÖNCE
Anlaşma sağlandı! Jürgen Klopp teknik direktörlüğe geri dönüyor
Almanya Futbol Federasyonu, Teknik Direktör Jürgen Klopp ile anlaşma sağladıklarını açıkladı.