Fas'ta bir grup gözü dönmüş grup başörtüsü takan bir Müslüman kadına saldırdı. Yaşanan bu çirkin görüntülerde yumurta ve un ile saldıran grup müslüman kadının başörütüsünü asıldığı görülüyor. İddiaya göre ise bu olay "Aşure" kutlama geleneğinin bir parçası.
Yorumlar 10 Yorum Var
  • Ertan 31.10.2015 17:26
    Emevilerin peşinden gidip de Ehlibeytin matem ve hüzün gününde bayram yapanlardan başka ne beklenir.
  • ibrahim 30.10.2015 21:47
    bizimkiler gibi onlarda da ebu cehiller var.
  • apo 30.10.2015 17:36
    fasli millet boyle iste araplar dan ne beklersin
  • Fatih 30.10.2015 15:37
    Allah c.c. hepimize, bütün müslümanlara ders için gösteriyor bunları. Zayıflığımızın inancımızı yaşamamamızın eserleri bunlar sadece o kardeşimiz fiziksel olarak maruz kaldı bu olaya ama iman sahibi herkez o anı kendinde hissetti. İman edenler bilirki ayağı taşa takılsa bu rabbindendir, Rabbimiz öyle merhametliki o taş için bir günahımıza kefaret kılar. Bu kardeşimizin bu olayı inancından yaşadığı için rabbim günahlarına kefaret olarak kabuletsin.
  • Abdullah 30.10.2015 14:11
    Videoyu izledim sonunda ibrahim suresi ayet veriliyor evet ben iman etmiş bir musluman olarak işittim ve itaat ettim şüphesiz rabbim bu olaylardan haberdar dır ama ben muslumanîm diyen insanlar insanlar biz sadece okuruz bir ayet kendimizi böyle avuturuz kandırırız türkiyde de hdp li ler laikler kemalistler çoğu zaman bu görüntülere rastlanîyor ama hiç bir muslumanın kîlı kîpîrdamiyor biz sadece konuşur islam dùşmanlara uygular ne zaman bizde bildiklerimizi uygularsak o zaman bu kafirler bu hareketlere cùret etmezler
Daha fazla yorum görüntüle