ABD'nin Cleveland kentindeki yargılanan bir mahkum 24 yıl hapis cezası aldığı karar duruşmasında konuşamadı, çünkü hâkim tarafından ağzına bant vuruldu. Burası insan hakları savunucusu, sözde demokrasinin beşiği, laik, hukuk devleti Amerika Birleşik Devletleri. 

Görüntüler tüm dünyada sosyal medya aracılığıyla hızla yayılırken, insan hakları savunucuları ve dünyanın bir çok ülkesindeki sivil toplum örgütleri ABD'deki bu muameleye büyük tepki gösteriyorlar.

Yorumlar 48 Yorum Var
  • Serhat 04.08.2018 00:25
    Bunlar insanlıktan nasibini almamış
  • isa 03.08.2018 23:34
    Sözümona gelismis, demokrat, insan haklarina saygili dedigimiz ülkelerin demokratligi, insan haklari vs hep kendi beyaz insanlari icin gecerli. Lütfen resme iyice bir bakin. Mahkum zenci ve etrafindaki polislerin hepsi beyaz. Hakimin de beyaz oldugunu tahmin ediyorum.Hatta sanik dan baska hicbir siyah yok salonda.
  • gokhan temiz 03.08.2018 23:29
    tamam iyi anladik sevmiyoruz amerikayi fakat adamlarinin kanunlari cok iyi calisiyor bizde amerikada hakim onune ciktik yillarca yasadik yorumlar cok sacma bizdede adalet boyle acimasiz olmali lafta kalmamali o zaman guclenir ve kuvvetleniriz zaten laikligi de cikaran batidir musluman ulke zaten laik olamaz mantikla dusunursek sonucta adam zaten zenci amerika da hala zencilere karsi farkli kanunlar uygulanabiliyor adamlarda suclulara tolerans sifir bizdekiki gibi otuz defa soygun yapmis hala disarda gezmiyor biraz aklimizi kullanalim
  • Sero 03.08.2018 21:42
    abd yi özgürlükler ülkesi diyen ahmaklar izlesin
  • iğneyi kendine 03.08.2018 21:36
    biz de papazı talimatla serbest bıraktık.Bu mu yargı bağımsızlığı
Daha fazla yorum görüntüle