Fransa'nın başkenti Paris'i fareler bastı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde Eyfel kulesinin çok yakınındaki bir parkta farelerin cirit attığı görülüyor. Kentte aşırı yağışlarla taşan nehir ve aksatılan temizlik çalışmaları sebebiyle sık sık benzer manzaralar görülüyor.

 

Yorumlar 10 Yorum Var
  • Fatma 05.10.2019 22:34
    Batı hayranları görsün...o kulenin dibine geçip poz verenler tam dibinde farelerin usutugunu görmüşlerdir umarım...
  • Alacamli 04.10.2019 20:56
    Ne güzel de geziyi lar
  • Ertuğrul 04.10.2019 18:29
    Kendileri gibi lağım kokuyor parfümlerini güçlendşrmeleri lazım. Medeniyetin temizliğin göstergesi.
  • Mehmet 04.10.2019 15:53
    Peygamber efendimize dil uzatan Fransa beter ol inşallah. Parfümü bile yıkanmaya üşendikleri için ürettiler. Adamlar senede bir kere yıkanırlarmış bu tarihin bir gerçeği. Fransa kralının durduğu Saray’da tuvalet bile yokmuş. Paris sokaklarının her yeri tezek doluymuş. Avrupa’ya özenenler medeni diyenler bunları biliyorlar mı acaba ? Bide bizim tarihimize baksınlar. Osmanlı dağda yaşayan kurtları kuşları bile düşünmüş. Her yerde su hayratları var. İşte temizlik işte medeniyet bu Avrupa’nın hiçbir yerinde göremezsiniz su hayratları. Medeniyet ve temizlik araba ve uçak üretmekle olmuyor zaten Müslümanlardan çaldıkları petrol, doğalgaz ve diğer ham maddeler sayesinde çalışıyor ürettikleri.
  • Can 04.10.2019 13:52
    Firansa Reklam yapiyo Turistleri ülkesine cekiyo Gördükleri Teksey Eyfel kulesi bide Misgibi Lagim kokusu Bide Hayvanat bahcesi Fareleri görüyolar
Daha fazla yorum görüntüle