Madagaskar Cumhurbaşkanı Andry Rajoelina, yeni tip koronavirüse karşı geliştirdiklerini öne sürdüğü bitkisel ilacı kameralar önünde içti. Rajoelina söz konusu ilacın test edildiğini ve şu ana kadar iki hastanın sağlına kavuştuğunu söyledi.

Madagaskar Cumhurbaşkanı Andry Rajoelina, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı geliştirdiklerini öne sürdüğü bitkisel ilacı, başkent Antananarivo'da düzenlediği basın toplantısında, kameralar önünde içti.

"7 GÜN İÇİNDE SONUÇ VERİYOR"

Rajoelina, Madagaskar Uygulamalı Araştırma Enstitüsü'nün geliştirdiği ve sıtma tedavisinde kullanılmasıyla bilinen artemisia bitkisi ve ülkedeki birçok "şifalı otun" karışımından oluşan "Covid Organics" adını verdikleri ilacın tanıtımını yaptı. Bitkisel çayın yedi gün içinde sonuç verdiğini belirten Rajolina, "Bugün bu ilacın iyileştirdiğini, ve öldürmediğini göstermek için önünüzde deneyeceğim" diyerek ilacı içti.

"YOKSULLARA BEDAVA DAĞITILACAK"

Covid Organics'i içtiği fotoğrafı Twitter hesabından da paylaşan Rajoelina, ilacın yoksullara ücretsiz sağlanacağını bildirdi. Cumhurbaşkanı Rajoelina, ilacın çok uygun fiyata satışa sunulacağını ve gelirin ilacın daha da geliştirilmesi için kullanılacağını ifade etti.

Şu ana kadar bu ilacın Covid-19'a karşı spesifik bir etkisinin olduğuna dair herhangi bir bilimsel çalışma yayınlanmadı.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • Terazi 21.04.2020 03:27
    ağır hastayı ayağa kaldırın o vakit ilacı bulduk deyin....
  • Emir 21.04.2020 03:22
    Bitkisel olunca neden hemen karşı çıkıyor ön yargılı oluyoruz. İlla ingiliz fransız mı bir şeyler yapsın.
  • Osman 21.04.2020 01:12
    Keşke videoya altyazı koysaydınız da bizde anlasaydık
  • Ersin 21.04.2020 01:02
    Cehalet dediğin tek dişi kalmış canavar!
  • Nuri 21.04.2020 00:20
    Madagaskar gazozu
Daha fazla yorum görüntüle