Rusya'da Soçi-Moskova seferini yapan bir uçakta 'sosyal mesafe' kavgası çıktı. Olay, Rusya'nın başkenti Moskova'da meydana geldi. Soçi'den kalkış yapan Ural Havayolları'na ait Airbus A320 tipi yolcu uçağı, Moskova'ya iniş yaptıktan hemen sonra yolculardan biri acele ederek inmeye çalıştı. Çıkış kapısına doğru yönelen kişi, diğer yolculara da çarparak ilerledi.

Diğer yolculardan biri, acele eden kişiye dikkat emesini söyleyince ortalık karıştı. Amatör kameralara yansıyan görüntülerde, iki kişinin yumruklaşarak kavga ettikleri görüldü. Acele eden kişiyle kavga eden kişi, "Bana dokundu" diyerek, diğerinin sosyal mesafeyi hiçe saydığını savundu. Yolcuların ikisi de polis tarafından gözaltına alındı.

Yorumlar 12 Yorum Var
  • Terkos 26.05.2020 11:29
    Aynı bizim uçanlardaki gibi, uçak daha durmadan hemen herkes kapıya.
  • yiğitler 26.05.2020 11:00
    kafkasyalılar müslümandır. içki içmezler, domuz yemezler. kavga ederken teke tek kavga ederler. medeni ve iyi eğitim almışlardır. kafkaslarda şöyle bir söz vardır kulağımla duydum, CANDAN ÖNCE ONUR GELİR derler. Ruslar içki içer, kadınlara kötü davranırlar, ayrıca barbar ve cahiller. rusya kavga, rusya sarhoş yazın internette görün. kafkasyada akşam saad 9 10 olunca gençler gelir hadi evine derler. içkiyi de içeni de kavgayı da sevmezler. yiğit adamlardır. haksızlığa uğrarsa tek başına 10 tane rusu döverler. edepli insanlara iyilikten başka bir şey yapmazlar.
  • Ali 26.05.2020 10:29
    Uçaktaki kavgayida namaza baglayan superileri gezi zekali kardeşim seninde bayramin kutlu olsun.
  • Mehmet Adana 26.05.2020 10:08
    "Baltacı Mahmut" kardeşim, namaza karşı olduğunu sanmıyorum ama konuşman o yönde olmuş gibi, yanlış anlama. Şunu izah edeyim, cuma namazı cami bahçesinde kılınacak. Camilerde imam ve müezzin haricinde diğer namaz kılınmayan cami görevlileri cuma namazı kılınmasına karar verilen camilerde yardımcı olarak görevlendirilecekler. Bunların görevi camiye girenleri tek tek namaz kılınacak yerlere yerleştirmek. Farzı kılıp çıkmak da olmayacak ve izin vermeyecekler. Tek tek sıra ile camiden çıkmaları için görev yapacaklar. Bunların hepsi diyanet tarafından anlatılmıştı ve tüm haberlerde de geçiyordu. Sanırım ya haberleri okumadın veya izlemedin yada bu ayrıntıyı kaçırdın. Saygılar...
  • şenol 19 26.05.2020 06:10
    Bre adam uçak inmiş biraz saygılı ol insanları tepeleyerek,acele etmenin gereği ne zaten ineceksin, otobüslerde de aynı durumu yapan dalkavuklar var saygı her zaman insanın katakterini gösterir.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek