Haber7 yazarı ve Kanal7 Dış Haberler Müdürü Taha Dağlı gündeme dair önemli açıklamalarda buluındu. Mescid-i Aksa'nın işgalinin yıldönümde konuşan Dağlı, işgalin bilinmeyen detaylarını anlatıp hiç görülmemiş görüntüleri paylaştı.

"İSRAİL GÜÇLERİ KUDÜS VE MESCİD-İ AKSA İŞGALİ SONRASI SOLUĞU BURAK DUVARI ÖNÜNDE ALMIŞTI.

BURAK DUVARINDAKİ TABELA O GÜN SİYONİZM MESAJLARI İLE PARAMPARÇA EDİLDİ."

Yorumlar 14 Yorum Var
  • Mansur 07.06.2020 21:39
    İNŞAALLAH muradına varamayacaktır yolu açın bir Müslüman olarak ilk mermiyi ben sıkayım ölürsemde Allah yolunda şehit olmuş olurum inşaaşlah
  • çağdışı 07.06.2020 21:08
    israil hilal çemberinde. ırak ve suriye üzerinden başlayıp libya ve sevakinle çambere alınmış durumda. yunan arkadan hançer sallıyor ama yunan hançeri kendi ayağına saplar yakında. o zaman ege adalrı hatta trakya da barış gelir. İÇİMİZDEKİ İŞBİRLİKÇİLER ne etse boş. pkk fetö darbe ihanet çemberindeki muhalefeti artık milletin görmesi gerek. PKK ya özerlik vereceğim diyen birinin ana muhaleet lideri olması iranidir. Türkyeye yakışmıyor.
  • ismi lazım değil. 07.06.2020 19:21
    kudretimiz elimizden alındı.ademe secde etmeyenler kudusü işgal etti.haksız yere çocuğu öldürülmüş bir kadın gibi üzgün bir baba gibi kederliyim.kelimelerin yerini derin sessizliikler aldı.ah kudus,mukaddes kudus,mubarek kudus.
  • Mehmet Emin 07.06.2020 17:50
    Basel Kongresinden sonra adim adim Siyonistler planlarini calistirdilar ,butun dunya devletlerini ve maalesef ICIMIZDEKI HAINLERI DE KULLANARAK bugune geldik lakin Allah[cc] mutlaka bu zulmu yine bizim elimizle yerle yeksan edecektir insAllah [Al Isra ] ...
  • Ali KOBLAY 07.06.2020 16:58
    3 tane kukla arap devleti bir araya gelse ne olur,gelmese ne olur.Çil yavrusu gibi dağılmışlar maalesef.
Daha fazla yorum görüntüle