Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de halk, Ermenistan'ın işgali altındaki toprakların kurtarılmasını kutladı.

Azerbaycan ordusunun Ermenistan’ın işgal ettiği topraklara yönelik operasyonları sürerken, işgal altındaki bölgeler kurtarılmaya devam ediyor. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev yaptığı açıklamada, "Bugün Azerbaycan ordusu, Tatar ilçesinin Talış köyünü, Cebrayil ilçesine bağlı Mehdili, Çakırlı, Aşağı Maralyan, Şaybey ve Gujag köylerini, Fuzuli ilçesine bağlı Aşağı Abdurrahmanlı köyünü kurtarmıştır" ifadelerini kullandı.

Ermeni işgalinden kurtarılan bölgelerin duyurulmasının ardından halk, başkent Bakü'de camlara ve sokaklara çıkarak kutlama yaptı.

Yorumlar 43 Yorum Var
  • Adanalı 04.10.2020 21:40
    Sevincin sevincimizdir, üzüntün üzüntümüz dür, şehidin şehidimiz dir, Ankara neyse Bakü'de bizim için budur.katil terörist Ermenileri yok edene kadar karabağ'ı tamamen temizleyene kadar nahçıvan'ın yeniden Azerbaycan'a bağlayana kadar Azerbaycan'ın daha önceden işgal edilmiş toprağı Zengebur bölgesini geri almadan Azerbaycan'ı, Türkiye ile karayoluyla bağlamadansakın durma Azarbeycan.asker lazımsa gelelim para lazımsa verelim kan lazımsa feda olsun dünyada Türk tek bir millettir...
  • İ.Əhmədova 04.10.2020 18:40
    Yaşa mənim müdrik prezidentim ! Yaşa mənim igid əsgərlərim!Yaşa mənim igidlər yetişdirən Azərbaycan xalqım ! Mən inanıram biz qalib gələcəyik ! Həmin gün çox yaxındadır Böyük türk xalqını da çox sevirəm və onlara çox güvənirəm Yaşasın bütün islam və türk dünyası !!!
  • Hee denen ermeni! 04.10.2020 16:05
    Rusya savaşa girerse sonucu ne olursa olsun parçalanır
  • Hee 04.10.2020 12:23
    Çok erken başlamışsınız. Rusya girerse görürsünüz.
  • halil 04.10.2020 11:01
    Ermenilere yardim ve takviye ulasmadan en hizli bi sekilde bu isin bitmesi lazim
Daha fazla yorum görüntüle