ABD’nin Kentucky eyaletinde bir kişi kar nedeni ile kapanan garaj yolunu açmak için lav silahı kullandı.

ABD’de dün yoğun kar yağışının etkili olduğu Kentucky eyaletinde birçok yol kar nedeni ile kapandı. Ashland kentinde bir adam, yoğun kar yağışı nedeni ile kapanan garaj yolunu temizlemek için kürek yerine lav silahı kullandı. Kar temizleyen adamın bir komşusu ise o anları cep telefonu ile kayda aldı. Adamın sosyal medyada gündem olmasının ardından birçok Kentucky’li adamla gurur duyduklarını ifade etti.

Ulusal Hava Durumu Servisinin sosyal medya hesabı üzerinden adamın videosunun paylaşarak, "İşte alev makinesi ile hızlı kar temizleme yapmanın bir yolu" ifadelerine yer verildi.

Yorumlar 12 Yorum Var
  • Maruf 28.12.2020 11:07
    gazı, petrolü bol bulmuş... Sömürmüş mü demeliydim?
  • David 27.12.2020 22:06
    Yakılan petrolü kendisine belki , Irak ve Suriyedeki çocuklar veriyordur. kirletilen havanın yerine temizini küresel ısınma altındaki Afrikanın aç çocukları varıyorlardır!
  • Tarafsız35 27.12.2020 20:37
    bırakın kae normal yollarla erisin bu şekilde olunca toprağa karışmadan buhar oluyor sonra da küresel kuraklık diyorlar.. az demeyin koskoca orman yangınları ufacık kıvılcımlarla başlıyor
  • Zafer 27.12.2020 18:16
    Lav silahı değil ,alev makinası. Para bol tabii bk. gibi dolar var .Nasıl olsa karşılıksız Amerikan doları ile sömürün dünyayı sonrada yoğurdu bol bulan K.. gibi oranıza buranıza sürün. Birde gurur duymuşlar, neyiyle gurur duydunuz o petrol için döktüğünüz milyonlarca insanın kanıyla mı ,alçak Amerikalılar.
  • tarık 27.12.2020 17:35
    araçlara takılan lazer benzeri bir makına aracın gittiği yerdeki karı eritir yolu açar.süper olmaz mı?
Daha fazla yorum görüntüle