HABER7

İran Devrim Muhafızları Ordusuna ait bir İHA'nın, Basra Körfezinde seyreden ABD uçak gemisini görüntülediği iddia edildi.

İran medyası bu görüntülerin, ülkenin İHA teknolojisinin geldiği noktayı gösterdiğini öne sürdü.

Ancak bu iddia kısa süre sonra yalan çıktı.

Bazı uzmanlar, görüntülerdeki uçakların bazılarının emekli edildiğini belirterek, görüntünün eski tarihli olduğunu söyledi.

Zira görüntüde EA-6B Prowler uçakları görülüyor. Bu uçaklar 2015 yılında ABD Ordusunun envanterinden çıkarılmıştı.

İran, Eylül 2020'de de yine aynı stratejik sularda bir ABD uçak gemisinin görüntülerini yayınlamıştı.

Yorumlar 20 Yorum Var
  • Eyüp1 22.04.2021 15:33
    İran mı yapmış,komik .
  • Fatih 22.04.2021 15:00
    Dünyada durup dururken Amerikaya savaş açabilen ülke Japonya olmuştur, oda bunun bedelini iki atom bombası ve onbinlerce masumun ölümüyle ödemiştir. Dolayısıyla Amerikaya bu numaralar sökmez, ama birlikte sünni müslüman öldürmeyi ve dışarıya poz vermeyi iyi bilirler.
  • Misafir 22.04.2021 13:59
    Hepsi danışıklı dövüş, çünkü Iran yalnızca sünni müslüman öldürür ama Amerikanın gemisinin üstüne bomba değil bir çivi dahi atamaz. Eğer atsın sonu Saddam ve Iraktan bin beter olur.
  • ABDÜLHAMİD 22.04.2021 13:13
    VAY BE KORKAK AMERİKA NE OLDU. RUHUN BİLE DUYMADI. ALÇAKLAR. PRESTİJİ SARSILDI KORSAN Amerikanın
  • Fatih 22.04.2021 13:03
    İşte Sihanin gücü bu güce tek bir mini füze ile devasa gemi ve üzeridekileri bertaraf edebilen yüksek tahribat gücü yüksek tek bir mini bomba yap o gemiyi ve içindeki ucakları çöpe çevirir. Herseyi devasa ve hızlı yapmaya gerek yok en akıllısını en görünmeyeni havada uzun süre kalabileni yap bak karasularina bir gemi gelebiliyor mu artık bu günkü teknoloji ile devasa yapmaya gerek yok mini bombalar mini ihalar aynı işlemi yapabilir bu teknoloji geliştirilmeli tcg anadoluyu yaptık 2 nci 3 ncu gemilerimizi hemen başlayıp bu süre zarfında en gelişmiş siha iha drone ordusu kurup kendi mini ama çok tesirli etkili yeni boyut iha siha drone ucak gemisi ordusu rahatlıkla yapılabilir
Daha fazla yorum görüntüle