Katil İsrail polisi'nin Mescid-i Aksa’da namaz kılan cemaate saldırmasının ardında tepki yağarken Kudüs'ün kadınlarının Peygamberimizin (S.A.V) miraca yükseldiği Kubbetüs Sahra'da direndiğine ilişkin görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

İsrail polisinin işgal altındaki Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Mescid-i Aksa'daki cemaate saldırıları sürüyor. İsrail polisinin Mescid-i Aksa’da namaz kılan cemaate saldırısında 178 Filistinli yaralandı.

Doğu Kudüs’ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Harem-i Şerif savaş alanına dönüştü. İsrail polisi, ses bombaları ve plastik mermiyle cemaate müdahale ederken, Filistinli gençler ise taşlar ve cam şişelerle karşılık verdi.

KÜDÜS'ÜN KADINLARI DİRENİYOR

Filistinli kadınlarının Peygamberimizin (S.A.V) miraca yükseldiği Kubbetüs Sahra'da direndiğine ilişkin görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

Yorumlar 20 Yorum Var
  • Yavuz 08.05.2021 13:35
    Selçuk Bayraktarın sihanın yeni testleri sonrası attığı twit mesaj yüklü bugün olmazsa yarın inş. hazırlıklar sürüyor
  • Muammer 08.05.2021 13:05
    Eyüp Sultan Hz.lerinin defni sırasında Müslüman askeri yetkilinin ,Bizans askeri yetkilisine bu mezardan çakıl taşı eksilirse Suriye'de bir tane kilise bırakmam rest'i, Türkiye de keyfi gıcır olan paralarının yarısını İsrail'e aktaran Yahudilere ; Mescid-i aksa'nın çakıl taşı yerinden oynarsa Türkiye de havra diye bir yapı bulamazsınız şeklinde hatırlatılmalı.Bağrımızda bit,kapımızda it besliyoruz.Bizden alıp,Müslüman katledilmesi için destek verenlerin de huzurunun kaçması lazım artık.
  • M. Ali 08.05.2021 12:32
    Mübarek Kadir gecesinin ve bu gecede indirilen Kuran-ı Kerimin ve kendisine Kuran indirilen Muhammed Mustafa nın yüzü suyu hürmetine, israil haydut devleti ve destekçileri ve de zulümlerine sessiz kalanlar, tez zamanda helak olur inşallah........
  • Meltem 08.05.2021 11:38
    İsrail tam bir zalim haydut sömürgeci terör devletçiğidir. Yaptığı zulümler sonuna sebep olacak inşaallah.
  • ede 08.05.2021 11:38
    yav arkadaş bm adı altında buraya asker gönderelim her ramazan canımız yanıyor yeter artık yakında filistin diye bir yer kalmayacak
Daha fazla yorum görüntüle