DARBE YERİNE FARKLI YÖNTEMLER DEMİŞTİ
O YÖNTEMLERİN ADI SUİKAST VE SOKAK OLAYLARI MI?


ABD Dışişleri Bakanı Blinken'ın ''demokrasi ve devirme planında farklı yöntemler kullanacağız'' açıklamasından sonra Biden'ın cephe aldığı ülkelerde sokak olayları patlak verdi. Rusya, Kolombiya ve Haiti'deki gerilimi son olarak Küba'daki protestolar takip etti.

Yorumlar 25 Yorum Var
  • mehmet 13.07.2021 15:27
    türkiyede erdoğan gitsin amerika gelsin diyenler ,siz gidin amerikaya görün demokrasiyi.ırak,suriye,afganistan,vs.bunları görmüyorsanız siz ne müslüman nede insan değilsiniz.
  • HIDIR BUDUR 13.07.2021 15:09
    Eyyy ABD !!!15 Temmuzda "Türkiye'de ihtilal yapamadı" senin çocuklar, Venezuela'da da başaramadın "Özgürlük ve demokrasi" getireceğim numaralarını kimse yemiyor artık..Kore bile seni sallamıyor "hergün füze denemelerinde"..Koskoca ABD yönetimi "İsrail ve siyonist politikaların esiri" durumunda ..Yazık yazık..İpini koparmış boğa gibi hergün bi başka yere kovboy edasında kabadayılık yapıyorsun ama gidişat kötü ABD'nin. Ülkenin parlak geleceğini belki "siyahi" arkadaşlar yeniden inşa edebilir gelecekte kimbilir..
  • vatandaş 13.07.2021 15:02
    Yazıklar olsun böyle alçaklıklarım tümüne birden
  • Osman K A Y A 13.07.2021 14:00
    1 000 000 insanın ölümüne sebep olan bu utanmazların Irak'a nasıl bir demokrasi getirdiklerini, Suriye'ye , Afganistan'a nasıl demokrasi getirdiklerini 15 Temmuzla Türkiye'ye nasıl bir demokrasi getirmek istediklerini iyi biliyoruz. Onların verdiği kemiklerle beslenen ve oradan buraya dişlerini gösteren,havlayanları da çok iyi biliyoruz.
  • harun 13.07.2021 13:58
    akli almayanlar iraga baksin saddamin heykelini kiran irakliyi dinlesin amerikayi ebu gureybde arastirsin yeni nesillere bu katil ve tecavuzculer iyi anlatilmali amerikanin kendi halki bile bunlardan nefret ediyor
Daha fazla yorum görüntüle