Rusya Ukrayna sınırına uzun menzilli balistik İskender füzesi ve çok sayıda tank sevk etmesi ABD ve Avrupa'da endişeye yol açtı. Ukrayna'nın TB-2'leri Donbas'ta Ruslara karşı kullanmaya başlaması sonrası Rusya, Ukrayna'ya dönük askeri tehdidini artırdı.

Washington Post'un paylaştığı haberde, "Rusya, yeniden Ukrayna sınırına askeri yığınak yapmaya başladı. Ukrayna sınırına yakın Rus birliklerinin hareketleri ABD ve Avrupa'da endişe yarattı." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • Pah 01.11.2021 22:25
    Türkiye denge siyaseti uyguluyor. Ne ruscu nede Abd ci. İkisini bir birine karşı İdare ederek kendi hedefine kilitlenmiş bir Türkiye var. Abd de rusyada yeri gelince anlaşıp bize düşman oluyorlar bunu görmüşken taraf seçmeye kalkışmak aptallık olur.
  • Üş 31.10.2021 14:15
    Anadolu için yazıyorum. Rusya kim olıyor ki biz onlara samimi olalım. Onlar bize ne zaman samimi olmuş. Karabağ da mı, suriyede mi, kırım da mı, yoksa türki cumhuriyet lerde mi? Biz ticaret yapınca neden farklı oluyor? Artık bu ucube zihniyetlerinizden vaz geçin. Biz Türküz ve rusya gibi adilerle ancak işimize gelirse ortaklık yaparız veya yapmamız gerekir.
  • evet 31.10.2021 13:55
    tb2 lere yeni avlar geliyor.
  • Anadolu... 31.10.2021 12:50
    "siz ukraynaya, gürcistana siha, iha satarsanız. rusya, dilibi de vurur pyd yi de destekler. hala amerikadan umut bekliyorsunuz. rusyaya samimi olsaydınız. bugün ne suriye sorunu olurdu ne kırım sorunu nede pyd sorunu olurdu . hepsi çözülürdü.putine karşı samimi değilsiniz. hala amerikadan medet umuyorsunuz.." bunu demek nedir akıllı olmak Anadolu lu olmak bu mu... Bunu ancak chp hdp iyi p müptelası kendini atasını tarihini kültürünü inancını bilmeyen cahiller söyler....
  • M.T 31.10.2021 12:45
    Ciddi gelişme. Ülkemiz taraf olmamalıdır.
Daha fazla yorum görüntüle