Rusya Savunma Bakanlığı, Admiral Gorşkov savaş gemisinden fırlatılan Tsirkon füzesi ile Beyaz Deniz sınırları içinde yer alan bir deniz hedefinin vurulduğunu açıkladı.

Hipersonik füze denemelerinde Rusya yeni bir atılım gerçekleştirdi. Denizde bir savaş gemisinden fırlatılan Tsirkon isimli hipersonik füze, yine denizdeki bir hedefi imha etti.

SAVUNMA BAKANLIĞI DUYURDU

Rusya Savunma Bakanlığı'ndan konuya ilişkin yapılan açıklamada Füzenin uçuşunun belirlenmiş olan parametreler ile uyuştuğu ve başarılı olduğu belirtilirken, “Hedef doğrudan isabet alarak imha edildi” denildi.

Admiral Gorşkov gemisinden gerçekleştirilen fırlatmanın, ‘Tsirkon füzesinin tamamlanma aşamasında olan denemeleri kapsamında yapıldığı’ belirtildi.

Bu sırada deneme esnasında, Kuzey Filosu’nun gemi ve helikopterlerinin bölgeyi girişlere kapattığı bilgisi de paylaşıldı.

 

Yorumlar 15 Yorum Var
  • Kerem 18.11.2021 23:36
    o nasıl çekim öyle birşey anlaşılmıyor.
  • semih 18.11.2021 22:14
    abd kenarından köşesinden türkiyeyi savaşa bulaştırma çabası içinde . yunanistanı zaten ele geçirdi . başındaki amerikan uşağı yunanistanı abd ye peşkeş çekti .bizimde başımıza amerikan uşağı kemali getirirlerse . ülkede iç savaşı tetikleyip sonrası parçalanmış bir türkiye .bu hain şer cephesi chp -ip-hdp amerikanın güdümünde siyaset yapıyor .kemal müslümanları kafalamak için yakında 5.vakit cemaatle camide namaza duracak .yeterki parçalaması için abd ye anahtar teslim türkiye verebilsin .
  • Mert 18.11.2021 21:39
    KATILLER sürüsü
  • Hans 18.11.2021 18:35
    ABD yonani Alman kütük beyinli ye yedirmez kendi halleder, Türkiye'ye karşı ben korurum der hepsi birden yutar korkak itler.
  • davut 18.11.2021 18:30
    abd belasını arıyor tayvanda olmadı karadenizde deniyor
Daha fazla yorum görüntüle