Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'de gece saatlerinde duyulan patlama sesleri paniğe neden oldu. Sosyal medya başta olmak üzere yerel kaynaklar, art arda meydana gelen iki patlamanın füzeyle gerçekleştirildiğini ve büyük bir ihtimalle terör saldırısı olduğunu öne sürdü.

Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'de, art arda iki kez patlama sesi duyuldu. Yerel kaynaklar ve sosyal medyada saldırıların 'füzeyle' gerçekleştirildiği öne sürüldü. Halkın yaşadığı panik, cep telefonu kameralarına yansıdı. Bir gökdelenin üst katının alevlere teslim olduğunun görüldüğü görüntülerde, patlama anı net şekilde görüldü.

FUTBOL TAKIMININ KALDIĞI OTELE ÇOK YAKIN BİR NOKTADA GERÇEKLEŞTİ

İngiliz ve Brezilya basını ise, patlamalardan birinin Brezilyalı futbol takımı Palmerias'ın konakladığı otelin yakınlarında meydana geldiğini duyurdu. Palmerias, akşam saatlerinde Dünya Kulüpler Kupası mücadelesinde Al Ahly'yi 2-0 mağlup etmişti.

Yorumlar 51 Yorum Var
  • hıghlander 13.02.2022 23:15
    Türkiye-BAE yakınlaşmasını hedef alan acemice ve aelecice yapılmış bir subliminal mesaj çalışması,ama yemezler...ve karşılığını yakında alacaklar bunu yapanlar.
  • İklimdeğişikliği 13.02.2022 19:29
    Israilin işidir.
  • İklimdeğişikliği 13.02.2022 19:28
    Sayın cumhurbaşkanı güvenlik ordusuyla gitmeli bu aralar arap emirliği güvenli bir ülke olmaktan çıktı israille yakınlaşması ülkesinde terör saldırılarının artmasına sebep oldu.dikkatli olsun reisimiz tedbirini alsın inşallah.Allaha emanet olsun
  • Oktay 09.02.2022 14:50
    Ahhh boşver bize yıllardır düşmanlık yaptılar terörü beslediler.Simdi bi anlasınlar bir ülkede bomba patlayınca nasıl oluyormuş. Bize versinler milyarları bizde koruyalım.
  • Kızgın Emekli 4a 09.02.2022 14:48
    Vur Savaşcı Cihatcı vur BAE vur. Arkanızdayız. BAE petrol boru hattına yapılan bir baskında Petrol boru hattı kullanılmaz oldu. El Yahnan Zararı Türkiye ye yatırdığımız dolarların faizi ile kapatacağız dedi.
Daha fazla yorum görüntüle