ABD'nin Chicago kentindeki bir restorana maskesi olmadığı gerekçesiyle alınmayan bir kişi, içeri tuğla atarak kapıyı kırdı.

ABD'nin Chicago kentinin Lincoln Park bölgesindeki ünlü sosisli sandviç restoranı Wieners Circle'e gelen bir kişi, maskesiz olduğu gerekçesiyle içeriye alınmadı. Restorandaki bir çalışanla konuşan adam tüm çabalarına rağmen içeri giremeyince dışarıdan aldığı karı çalışana attı. Daha sonra dışarı çıkan saldırgan, bu kez etraftan bulduğu bir tuğlayı restorana fırlatarak cam kapıyı kırdı.

O anlar güvenlik kamerasına yansırken, Chicago polisi adamın gözaltında olmadığını ve olayın araştırıldığını vurguladı.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Emin 14.02.2022 18:17
    Siz Ne hasta insanlarsiniz? Bir kural var, uymayan var, uymadigi gibi mulke de zarar veriyor ve siz bunu hakli buluyorsunuz?
  • Hakan 13.02.2022 13:30
    İyi yapmış helal olsun. Yeter artık bu devletlerin küreselcilere boyun eğip her dediklerini yaptıkları. Efendiyiz diye geçinenler maske takmaz, köle olarak gördüklere insanlara zorla taktırılar. Ben şahsen Bill Gates’i, Elon Musk’ı, Mark Zuckerberg’i hiç maskeli görmedim
  • Misafir 13.02.2022 10:05
    En guzelini yapmis. Yeter artik bu sacmalik
  • İstanbul 13.02.2022 08:42
    ABD den terörist haberi aman!!!!! hemen kaldırın John kızar size hattınızı keser!!!! Yazık imajı bozuldu!!!!! Siz bu haberi brezilya Venezuela yapın n biz zaten abd de diye okumuyozz!!!!!!!