Rusya'nın Ukrayna'ya müdahalesi 4. gününde. Başkent Kiev dahil birçok ilde hava saldırıları sürerken, tüm dünya gelişmeleri endişeyle takip ediyor. 

ZELENSKY'DEN MÜZAKERE ŞARTI: İSTANBUL OLABİLİR

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski, "Dün gece acımasızdı, sivil altyapı top atışlarının hedefi oldu. İşgal güçleri ambulans dahil her şeye saldırıyor. İşgalci güçler, askeri altyapının olmadığı sivil bölgelere saldırıyor. Minsk görüşmeleri Rusya, Belarus topraklarından Ukrayna'ya saldırmazsa mümkün olabilir. Ukrayna'ya karşı saldırgan tavır içinde olmayan yerlerde müzakereye açığız. Minsk yerine İstanbul, Varşova ve Budapeşte olabilir." dedi.

ALMAN TECÜMAN GÖZYAŞLARINA HAKİM OLMADI

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski'nin açıklamasını canlı yayında Almancaya çeviren tercüman Zelenski'nin konuşması esnasında göz yaşlarına hakim olmadı.

Yorumlar 24 Yorum Var
  • şeriat 28.02.2022 08:31
    Ukrayna'ya üzülüyoruz tabi dua da ediyoruz bu ayri mesele. Amaaa mesele müslümanlar olunca kafirlerin gıgı çıkmıyordu. 11 yıldır Suriye halkı kan ağladı. Filistin yahudi zulmünden kan ağlıyor. Neden o zaman ağlamıyordunuz?İşte sizinle aramızdaki fark bu bizim. Biz mazlumun yaninda olur onlara dua ederiz.
  • Samimiyet 28.02.2022 03:42
    Tercümanın ağlaması insani bir durumdur ve gayet normaldir. Mazlum Ukrayna halkına ağlanıldığı gibi dünyadaki tüm mazlumlara ağlanılması veya en azından samimi bir tepki verilmesi beklentimizdir.
  • Esat 27.02.2022 22:45
    Adamlar müslümana niye aglasinki Müslüman bile müslümana ağlamıyor hepsi İsrail'in kucağına giriyor hepside İsrail tarafında satın alınmış. Tek amaçları para dolar pahalandi petro ucuzladı doğal gaz pahalandi elektirik zamanlandi onun derdinde. Adamlar para için ABD mandasina bile razı gelsin güney Kore gibi bizede fabrika kurşun üretim olsun. Her şey ucuz olsun sevdasindalar
  • hakan gardas 27.02.2022 21:51
    yeri geldimi alman da agliyor, insanlik ölmemis
  • Emine 27.02.2022 20:33
    Sanırım tercüman Ukrayna lı. Alman olsa kolayına ağlamaz.
Daha fazla yorum görüntüle