Haber7 yazarı Taha Dağlı, "Dünya Masası" adlı programda önemli açıklamalarda bulundu.

ABD, Ukrayna savaşı sürecinde Putin'in güç kaybetmesini istiyor. Dünyadan izole olmuş bir Putin, hatta Putin'siz bir Rusya ABD hedeflerinde öncelik olarak yer alıyor. Rusya'nın güç kaybettiği senaryoda ise Washington asıl hedefi Çin'e yönelecek. Şu an için Rusya ile Çin'in iş birliği yapma durumu Amerika için tercih edilmeyen bir konumdayken, Rusya'nın kan kaybı durumunda, Çin'e yönelik hedefler de uygulamaya konulacak.

Yorumlar 14 Yorum Var
  • Tr yerli 09.03.2022 18:05
    Çin ilerde hem Avrupa hem ABD hem rusyayi istemez hale gelicek
  • Temel 61 09.03.2022 17:55
    abd nin isi gücu dünyayi istirarsizlastirmak ve dünyayi kendine mahkum etmek dünyada kendisinin dedigi olacak hic kimse sesini cikarmayacak petrol onun elinde olacak gaz onun elinde olacak istedigi fiyati kendi uygulayak ona karsi hic kimse sesini cikartmayacak görünen su an öyle mahlesef dikat edersek abd ye su an dünya yüzünde bir tersi elistiri mahnasinda bütün dünya ülkeleri supus yani dünya abd nin istedigi gibi dizayin edilecek eski düzen bitmis durumdadir dünya su an en rizkli ve tehlikeli günlerini yasiordur ALLAH abd yi bildigi gibi cezalandirsin INSALLAH.
  • Emin Mutlu 09.03.2022 16:33
    Vahşi batı ve doğunun hedefi müslümanları dünyadan yok etmektir. Onun için hedefleri Türkiye ve Türklerdir. Onlara göre Türk eşittir müslümanlık.
  • Aaa 09.03.2022 16:30
    Ukrayna diger ulkelere ornek olmasi lazim buyuk ulkelerin gazina gelip hareket etmemeleri lazim Yunanistan gibi..
  • AdiL 09.03.2022 15:30
    Batının ayakta kalabilmek için son hamleleri. Bir süre daha sistemlerini yaşatabilmek için Rusya'yı da diz çöktürüp tekrar ve bu defa dünyanın tamamını kontrol altına alabilme çabaları. Ukrayna, Özgürlük, Demokrasi, kadınlara özgürlük,... vs. hepsi esas amaçlarını gizlemeye yönelik söylemler.
Daha fazla yorum görüntüle