Ayakkabı bağcığını bağlamak istediği sırada kendi pitbullunun saldırısına uğrayan genç kadın, üzerinde köpekle 5'inci kattan asansörle inerek yardım istedi.

Kolombiya'nın Prados del Este semtindeki bir apartmanda yaşayan 25 yaşındaki kadın, ayakkabı bağcığını bağlamak için yere eğildi.

Bu esnada, sahibi olduğu pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı.

Apartmanın 5'inci katında saldırıya uğrayan kadın, köpeğin dişlerini vücuduna geçirdiği sırada asansöre binmeye çalıştı.

ASANSÖRDEN KANLAR İÇİNDE İNDİ

Genç kadın, köpekle birlikte asansöre binerek yerde süründü. Yardım aramak için birinci kata inmeyi başararak, kanlar içinde kendini dışarı attı.

APARTMAN SAKİNLERİ NE OLDUĞUNU ANLAYAMADI

Çığlıkların nereden geldiğini anlayamayan apartman sakinleri ise kapının açılmasıyla yaralı kadını gördü.

Genç kadının sağ elinin parmaklarında büyük hasar meydana geldi.

SALDIRI ASANSÖR KAMERASINDA

Asansör kamerası tarafından saniye saniye kaydedilen görüntülerde genç kadının can çekişme anları yer aldı.

KÖPEK KONTROL ALTINDA TUTULACAK

Tüm aşıları tam olduğu söylenen 4 yaşındaki pitbullun, bir Sağlık Bakanlığı'na bağlı bir hastanede 10 gün boyunca kontrole alınacağı belirtildi.

Yorumlar 61 Yorum Var
  • Olabilir 22.03.2022 17:54
    Bunlar doğal köpek değil, laboratuvar ürünü vahşi canavar. Bunları evcil köpek sınıfından çıkarıp, yırtıcı vahşi canavar muamelesi yapılmalı ve sokaklarda dolaştırılmamalı, diğer vahşi hayvanlar gibi kafeslerde tutulmalı. Hatta laboratuvarlarda türetilen bu tür canavarlar kısırlaştırılıp nesli tamamen kurutulmalı.
  • Olabilir 22.03.2022 16:00
    Bunlara köpek demek doğru değil, köpeklere haksızlık ediliyor. Bunlar doğal köpek değil, laboratuvar ürünü vahşi canavar. Bunları evcil köpek sınıfından çıkarıp, yırtıcı vahşi canavar muamelesi yapılmalı ve sokaklarda dolaştırılmamalı, diğer vahşi hayvanlar gibi kafeslerde tutulmalı. Hatta laboratuvarlarda türetilen bu tür canavarlar kısırlaştırılıp nesli tamamen kurutulmalı.
  • 4321 22.03.2022 14:23
    allah kolombiya ve tümkarayipülkelerinin müslüman olmasını ve ebedi cehennemden kurtulmalarını aileleriyle allah nasip eylesin amin
  • işci 22.03.2022 14:19
    Ohhhh iyi olmuş
  • Ertuğrul soygazi 22.03.2022 13:28
    Bu insanlar neden evde yırtıcı hayvan besler anlamış değilim bir gün saldıracağı belli bu hayvanın fıtratında var.
Daha fazla yorum görüntüle