HABER7

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın Cumhuriyetçi partisinden senato adayı olan Dr. Mehmet Öz, silahla ateş ettiği bir reklam yayınlayıp silah taşıma ve kullanma hakkını savunacağını belirtti.

"Hayatımıza fazla müdahale eden hükümetlere karşı silahlanmak anayasal hakkımız" ifadesini kullanan Dr. Öz, Ted Nugent, Rick Perry ve Donald Trump tarafından desteklendiğini ifade etti.

Bireysel silahlanmayla birlikte tekil saldırıların ve suç oranlarının arttığı ABD'de; Öz'ün reklam filmine büyük tepkiler geldi.

Öz'ün eski dönemde attığı tweetleri yeniden alıntılayarak paylaşan Twitter kullancıları, Öz'ü hedef aldı.

Öz'ün 2018'de attığı bir tweet'te, "Ateşli silahları bir halk sağlığı sorunu olarak görmenin zamanı geldi. Hükümetin, silah şiddetini kapsamlı bir şekilde incelemek için CDC'yi finanse etmesini talep etmek için bugün kongre üyenizle iletişime geçin" ifadelerini kullandığı görüldü.

ABD'de sadece son 2 haftada New York, Sacramento, Güney Karolina ve Washington'da saldırılar meydana geldi.

Yorumlar 36 Yorum Var
  • Melih bayar 30.04.2022 17:41
    Butun dunyayi kotuler yonetiyor. Ultra zenginler genelde kötüdür Silahlanma eve derler Hırsız yatak odana girene kadar dokunamazsın derler Hırsızları hapse atmazlar Unutmayın yasa yapıcılar asla düzgün evlat yetiştiremezler. O nedenlede suçluyu korurlar idama da karşıdırlar
  • bilo1453 30.04.2022 17:31
    bu herifte chdpkkiyiciler den çıktı hain
  • ali 30.04.2022 16:37
    artık bu soytarıdan adam olmaz
  • momedo 30.04.2022 16:35
    adam yalancidir dediği doğrudur, bu nasil olur demeyin durmus saat gibi düşünün, günde 2 sefer de olsa doğru zamanin üstünden geçer ::))
  • Hoca Nasrettin 30.04.2022 15:06
    Macron seçimlerden önce İslami kesime saldırıyordu, seçim arefesinde le peni yenmek içim islami kesime göz kırptı. ABD de silah sevdası hak ve adaletin olmamasından insanların yargılamayı kişiselleştirme dinden kaynaklı. Bunun aksini söyleyen seçim kazanamaz. Senatör olacaksa silahlanmaya evet demek zorunda. Daha önce ne dediği önemli değil.
Daha fazla yorum görüntüle