Suriye Milli Ordusu'nun (SMO) Halep şehrinin kuzeyinde askeri tatbikat düzenlediği öğrenilirken, ayrıca ülkenin Münbiç ve Tel Rıfat şehirlerine askeri mühimmat gönderdiği kaydedildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Bir gece ansızın girebiliriz" söylemi ile Suriye'nin kuzeyine operasyon sinyali vermesinin ardından operasyonun yapılacağı tahmin edilen bölgelerde hareketlilik devam ediyor. Suriye Milli Ordusu (SMO), Suriye’nin Halep şehrinin kuzeyinde askeri tatbikat gerçekleştirdi. SMO’nun Münbiç ve Tel Rıfat şehirlerine zırhlı araçlar, ağır ve orta silahlar da dahil olmak üzere askeri mühimmat gönderdiği öğrenildi. SMO’nun ayrıca Tel Rıfat şehrinde PKK terör örgütü ile yaşanabilecek operasyonlara karşı hazırlandığı kaydedildi.

Öte yandan, Halep'in kuzey kırsalında Suriye Demokratik Güçleri (SDG) ve Esad rejimine bağlı çetelerin kontrolündeki bölgelerin hava sahasında 6 Rus helikopterinin devriye gezdiği görüldü.

Yorumlar 38 Yorum Var
  • Fatih 03.06.2022 16:01
    Öso PKK ve destekçileriyle savaşırken onların buradaki ailelerine de Ümit Özdağ ve ırkçı alçaklar iftira atıp saldırsınlar
  • Mavi 03.06.2022 10:10
    Helal olsun Türkmen yiğitlerimize. Ülkedeki %25 lik chp liler yerine Bu aslan Türkmenleri almalıyız.
  • Erkan 03.06.2022 10:07
    Terörü biz bitiremedikki onlar bitirsin
  • Türkoglu 03.06.2022 09:00
    Ukraynada rusların yenilmesi ve bütün güçlerini bu bölgeye yığmalarını sağlamalıyız. Alçaklar hemen suriyede karşımıza çıkıyorlar.
  • turuva 03.06.2022 08:49
    turkiyedeki araplardan oso asker toplasın oso bakalım vatanının seviyorlarmı pkk ve ışıd(lpg) yeni adı savaşan kaç erkek var yada kaç vatan haini 10 günde belli olur. bizde hainleri öğrenmiş oluruz.
Daha fazla yorum görüntüle