Rusya’da Devlet Başkanı Putin’in de katıldığı silah fuarında tanıtılan robot köpek tartışmalara yol açtı. Ninja kıyafeti giymiş ve sırtında tanksavar silah taşıyan robot köpeğin aslında Rus değil Çin yapımı olduğu iddia edildi.

Rusya'nın başkenti Moskova'da bu hafta düzenlenen silah fuarında, tanksavar silah ateşleme özelliğine sahip robot köpek, Rusya'nın en dikkat çeken yeni silahı oldu.

Rus haber ajansı RIA Novosti'nin paylaştığı Ninja kıyafeti giymiş robot köpeğin videosu, sosyal medyada da büyük ses getirdi. Arka tarafında tanksavar silahının bulunduğu robot köpek, aslında kamera olan gözleriyle çevredeki hedefleri belirleyebiliyor. Dört ayağı üzerinde ya da yerde sürünerek hareket robot köpeğin yaratıcıları, robotun silah sevkiyatında kullanılmasının planlandığını, ayrıca acil durumlarda kurtarma operasyonlarında da kullanılabileceğini belirtti.

 

Yorumlar 19 Yorum Var
  • Neco 18.08.2022 04:29
    Oda bisey mi bizdeki abd köpekleri neler yapıyor neler
  • Bozkurt 18.08.2022 01:47
    Essah ninja gibi olmuş. Ayı olsa iyi olurdu köpek Ruslara yakışmaz. Bizimki de kurt olmalı.
  • Jzj 18.08.2022 00:21
    Boş işlerle army icatları olmaz emerike dağılmış devletleri 13 senedir yapıyor ama göremedik 1 km sonra şarj bitiyor motorlu yaptılar oda baya gürültülü oldu en sonunda sarı bir civciv yaptılar özel sektör için girilemeyen bölgelere giriyor sadece hahahhahaa
  • Metehan 17.08.2022 22:33
    Exlesuv bayork aselsan araştırın.
  • Ziya 17.08.2022 22:27
    Alibabadan sipariş robotu ninja yapmışlar gelde gülme bunların süper gücü sadece nükleer füzeleri gerisi fosssssssss
Daha fazla yorum görüntüle