Kırım'ı Rusya'ya bağlayan Kerç Köprüsü'nde büyük bir patlama meydana geldi, ilk bilgilere göre hasar büyük.

 

Rusya'nın devlete bağlı RIA haber ajansı, Kırım'daki Kerç köprüsünde bir yakıt tankerinin patlayarak yanmaya başladığını bildirdi. Köprü Rusya'nın Kırım'ı 2014'te ilhak ettiği süreçte büyük stratejik önem taşımıştı.

Rusya'nın RIA devlet Haber ajansının bildirdiğine göre, bu sabah erken saatlerde Kırım'daki Kerç köprüsünde bir yakıt tankı yanarken, Ukrayna medyası da köprüde bir patlama olduğunu bildirdi.

Yerel yetkililere dayandırılan haberlerde "Ön bilgilere göre, Kırım köprüsünün bölümlerinden birinde bir yakıt tankı yanıyor" denirken nakliye kemerlerinde hasar olmadığı bildirildi.

Köprüde Trafik durduruldu.

Ukrayna medyası, köprüde sabah saat 06.00 sıralarında bir patlama meydana geldiğini bildirdi.

Yorumlar 29 Yorum Var
  • Karaoğlan 08.10.2022 18:43
    Bir kaç cahil cühela çıkmış Rusya’nın yerine olsa Nükleer silah kullanırmış da, bilmem daha neler. Nükleerin ne olduğunu biliyor musun, Hiroşima ve Nagasaki nerede oradaki halkın başına nesiller boyunca neler geldi biliyor musun. Çernobil de Fukushima da neler oldu biliyor musun? Uzun lafın kısası, şimdi nükleer savaşın kazananı olmaz! Biz Türkiye’de bundan nasibimizi alırız. Çernobilden buyana olan kanser vakaları statiksel araştırılsın bi.
  • Kamil 08.10.2022 17:35
    Rusya’nın elindeki nükleer güç bizde olsa tüm Avrupa ve Amerika önümüzde tir tir titrerdi. Rusya’yı kimse ciddiye almıyor veya danışıklı dövüş yapıp milleti kandırıyorlar
  • Misafir 08.10.2022 17:32
    Rusya da akıl varsa elindeki tüm dünyayı onlarca kez batıracak olan nükleer gücünü kullanır. 6 binden fazla olan bu nükleer başlıkları şimdi kullanmayıpta ne zaman kullanacak. Dolayısıyla artık hesaplaşma vakti, gerisini refahla azmış ve şımarmış Avrupası düşünsün.
  • Yamerben 08.10.2022 16:12
    Polonya Romanya ve moldava ateşle oynuyor, Amerikan uçakları bu ülkelerden kalkıp, hava sahasını kullanarak vurup geri dönüyor, resmen amerika rusya ile savaşıyor
  • Kartal gözü . 08.10.2022 15:53
    Kamyonda bomba olabilir bilinçli patlatılmıs olabilir patlama sırasında trene de yanan şarapnel parcaları isabet etmiş olabilir sabotaj gibi duruyor havadan atılan bombanın parcaladıgı asvalt tabakası görünmüyor bomba yüklü tır patlamıs gibi duruyor
Daha fazla yorum görüntüle