Almanya Başbakanı Olaf Scholz'u gören ve yüksek fiyatlardan dem vuran bir Alman vatandaşı, "Sevgili Scholz, bir döner 8 Euro oldu. Putin'le konuşun da döner yine 4 Euro olsun" dedi.

Almanya'da artan fiyatlar ve hayat pahalılığına karşı protestolar ülke genelinde çoğalmaya başladı.

Hafta sonu Başbakan Olaf Scholz'a döner fiyatları üzerinden yapılan bir gönderme sosyal medyada gündem oldu.

Scholz'un gülmesine yol açan döner fiyatlarına yönelik tepki, hafta sonu Münih ziyareti sırasında yaşandı.

Scholz, bir ziyaretinin ardından korumalarıyla makam aracına giderken, bir kişi, "Döner 8 Euro oldu. Sevgili Scholz, bir dönere 8 Euro ödüyorum" diyerek sesini duyurmaya çalıştı.

Ancak o ana kadar göstericilere bakmayan Scholz, "Putin'le konuşun döner yine 4 Euro olsun" denilince bu kez protestoculara bakıp gülümsedi.

Almanya, Ukrayna Savaşı sebebiyle Rusya'ya ambargo uyguluyor. Moskova ise, gazın vanasını kısarak başta Almanya olmak üzere tüm Avrupa'yı zor durumda bırakıyor.

Yorumlar 19 Yorum Var
  • Çiçek. 25.10.2022 14:09
    BİZİM HER YEMEGİMİZ GÜZEL ÇÜNKÜ ALLAH IN İZNİYLE helalOluyor ve çok tatlı ve saglık lı huzur verir örnek içki haram içince akıl gidiyor konuşma yeteneğin görme yetenegin gidiyor ve saglıkçılar ne diyor kanser yapıyor ve kazaların çogu içkiden oluyor İŞTE Haram olan yasak olan şeyler SAGLIGI bozuyor net ve günah
  • Ethem erpolat 25.10.2022 14:04
    Savas basladiginda bunlar ukranyalilara,kucak acti. O siralar kanal 7de bi program vardi orda,biri bekleyin aralik ayini ve sonrasini demisti. Hakikaten artik avrupali insanlar seslerini yukseltmeye basladi
  • antikor 25.10.2022 13:58
    onunda hosuna gitmis olmaliki iyice siritmis.. oh iyi olmus demistiri icinden.. dönerin 8 eurodan satilmasi demek almanyada satis rekorlari kiran dönerin dönemi böylece bitecek demektir.. kim alir 8 euroya döneri ? 6 euro olunca almamayi karar vermistim zaten..
  • HIDIR BUDUR 25.10.2022 13:28
    Heyyy Alman Başbakannn hep bizi aşağılayan tavırlarınız vardı yaaaa , hani biz de bir gün glirrrr ; " Keser DÖNER sap DÖNER, gün gelir hesap DÖNERr" diyorduk yaaaa.. Aha o günlere geliyoruzzz. Bu kış dede donu giymeyi unutmaaa , üşütmeeee...
  • samimi 25.10.2022 13:19
    1 dolar 148 japon yeni yapiyor eeeeeee ?
Daha fazla yorum görüntüle