Çeçenistan Cumhurbaşkanı Kadirov, tüm Müslümanlara ve Kafkasyalılara seslendi: "Rusya yanında 'kutsal savaşa' katılın.

ŞEYTANLARA KARŞI RUSYA YANINDA KUTSAL SAVAŞA KATILIN

Tüm Müslümanlara, tüm Kafkasyalılara sesleniyorum. Şimdi aynı zamanda evde oturuyorsunuz, dolar veriyorsunuz, alay taburları oluşturmak için toplanıyorsunuz. Ve sana ikmal yapacağım, sana dolar vermeyeceğim ve seni silahlandıracağım. Ama savaşmalısın, halkımızın çıkarlarını savunmak için sevgili Peygamberimiz. Kuran devlet verdi, egemenlik verdi. Ve sen kimsin? Bugün bir Stalinist değilseniz, o zaman bu çakallara Şeytan'dan satanizme, faşizme karşı olun istiyorum.

AVRUPA DEVLETİNİ DİZ ÇÖKÜP AF DİLEYENE KADAR ALMAMIZ GEREKİYOR

Ama yine herkes oğlunu Müslümanların, Hıristiyanların çıkarlarını, çıkarlarını, geleneklerini, göreneklerini, dinlerini savunması için vermeli. Sadece merak ediyorum. İster Müslüman olun, ister erkek olun, Avrupa devletini silahsız diz çöküp af dileyene kadar almamız gerekiyor. Bu savaş kutsal savaş kutsal savaştır. Ve hayal ediyorum.

Bu savaşta çocuklarım ölmesin diye ölüyorum. Bu bir savaş, bu kutsal bir savaş. Bunu ancak, sizi Allah'ın huzurunda yok edeceğimiz zaman konuşacağız. Allahu Ekber. Ah köyün anası zafer bizimdir, bizimle olmayan atalarımızdadır.

Kaynak: Haber7

Yorumlar 136 Yorum Var
  • Barbaros 11.11.2022 12:02
    Rus köpeği
  • Ahmet 11.11.2022 11:46
    Ne içirdiler bu serseme? Nasıl bir kafadır bu? Putini mi gördü rüyasında.
  • Muttaki 11.11.2022 11:36
    Alt yazıyı kim yazdı, otomatik mi oluşturulmuş acaba, hiç bir şey anlaşılmıyor dediğinden. Gerçi anlaşılsa da ne yazar, bomboş bir adam.
  • Çeçen muhafız 11.11.2022 11:33
    Müslümanın ne moskofun ne avrupanında yanında nede amerikanın yanında yeri yok
  • batu 11.11.2022 11:30
    baktı boşuna ölecek çeçen bulamadı.... bulamıyor... gözünü fakir fukaraya dikti... neyin cihadı bu saf kadirov.... neyin cihadı sensin adamların ülkesini mahveden... defolun bi ya... Bu cuma gününde duam İnşaAllah çar çabuk gidersiniz müslüman topraklardan... git moskova ya yerleş...
Daha fazla yorum görüntüle