Yunan medyası Mega Live News kanalında Yunan sunucular, "Türkler bu videoyu Erdoğan'ın söz verdiği gibi yayınladılar. Türkler silah testlerine devam ediyor. Bir modern silah endrüstrisi inşa ettiler." deyip şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Türk savunma sanayisi Yunanistan basınında şaşkınlık yarattı

Her gün yeni bir silah testi gören Sunucu "Bunu incelemeli ve aklımızda tutmalıyız. Ürettikleri şeyler şaka değil" ifadesini kullanarak şaşkınlıklarını izleyicileri ile paylaştı. 

ÜRETİKLERİ ŞEYLER ŞAKA DEĞİL

Görünüşe göre Türkler raharsız olmuş ve bu yüzden provokatif faaliyetlerine devam ediyorlar. Şafakta kandelousa adacağı üzerinde bir Türk İHA'sı ile bir üst uçuş daha yapıldı. Ve propaganda konusunda da ilerlediler. Burada Bozdoğan füze testinin görüntülerini görüyoruz. Bu son haber biraz önce oldu. Burada fırlatılan bozdoğan füzesini taşıyan F16'yı görüyoruz. Diğer jetleri düşürmeyi amaçlayan küçük menzilli bir füzedir. Birçok kişi bunun yaygın olarak kullanılan Amerikan Sidewinder füzesinin kopyası olduğunu söylüyor. Bazı şeyleri söylemeliyiz, 2 hafta önce (Tayfun) füzesinin testinden sonra bugün Türkler bu videoyu Erdoğan'ın söz verdiği gibi yayınladılar. Böylece yeni bir füzeyi test ettiler, havadan havaya bir füze, uçaklardan fırlatılıyor ve diğer uçan araçları hedef alıyor. Türklerin söylediğine göre hızı 4 Mach yani ses hızının 4 katı. Herşeyden önemlisi Türk yapımıdır. Burada da etkiliyeci göstermişler ağır çekimde göstermişler bu yeni Türk füzesini.

Henüz menzilini tam olarak bilmiyoruz ancak sanırım Sidewinder'inkinden biraz daha küçük olmalı. Zaten yakın mesafeden uçakları hedef alıyor. Türkler silah testlerine devam ediyor. teşekkürler Marinos. Birşey söyleyeyim, Türk silah sanayisi çok fazla ilerledi. Başka bir deyişle, evet belki füzelerden bazı yanlışlıklar olabilir ya da her neyse ama Türkler adımlarını attılar. Bunu incelemeli ve aklımızda tutmalıyız. Ürettikleri şeyler şaka değil. Sorunlara rağmen li dronlarının bazı sorunları olduğunu gördük ama öte yandan artık bir endrüstri, bir modern silah endrüstrisi inşa ettiler. 

Yorumlar 75 Yorum Var
  • EvladıFatihan 18.11.2022 16:23
    Bütün Türkler bütün ümmeti Muhammed birleşince ne olacak bundan çokkkk korkuyorlar hep korktular hepp
  • HARPUTLU 18.11.2022 02:44
    GAVURUN gözü var bizim içerideki hainlerin gözünde perde değil çadır var heralde ışık bile geçirmiyor okadar körler .Gayesi hak olmayanın dili batıla meyleder
  • Kompataro 17.11.2022 15:15
    Türkler gelince görürsünüz asıl.bunlarla bu kadar
  • zafer 17.11.2022 14:01
    Osmanlı tokadı görmeniz lazım.
  • MİLLİ 17.11.2022 13:58
    Yunanın en büyük güvencesi içimizdeki milli görünümlü gayr ı millilerdir. Hani şu şehitlerimizin kanı, gazilerimizin yaraları kurumadan düşmanla sarmaş dolaş olup bu mazlum milletten intikam alan sahte kahramanlar var ya . İşte onların bakiyesine güveniyorlar.
Daha fazla yorum görüntüle