İsviçre'nin Zürih kentinde terör örgütü PKK'nın kurucularından Sakine Cansız'ı anma festivali gerçekleştirildi. Terör örgütü PKK'nın kanalında skandal etkiliğe ilişkin görüntüler paylaşıldı.

BATI'nın Türkiye'nin toprak bütünlüğüne kasteden terör örgütü PKK/YPG'ye desteği devam ediyor. Türkiye NATO kapısında bekleyen PKK destekçisi İsveç'i konuşurken İsviçre'den rezil görüntüler geldi. 

Sahnede dev PKK paçavraları ve terörist başı Öcalan posterlerinin görüldüğü festivalde öldürülen teröristlerin fotoğrafları da ayrıca sergilendi.

ÇOCUKLAR DA ALET EDİLDİ

PKK'nın festivalinde terör propagandalarına çocuklar da sahneye çıkartılarak alet edildi.

BESİME KONCA DA ETKİNLİKTEYDİ

Hakkında yakalama kararı bulunan eski HDP Siirt Milletvekili Konca da etkinlikte Sakine Cansız'ı överek PKK'ya destek oldu.

Yorumlar 59 Yorum Var
  • Hasan 27.06.2023 23:06
    Allah bildiği gibi yapsın yeryüzündeki bozguncuların nasıl cezalandiralacağı cenab ı allah yüce kitabında bildiriyor
  • HIDIR BUDUR 26.06.2023 23:44
    Sonra yandım anam Biz NATO'ya girelim diye arabulucu olarak "boşluklarla tokalaşan BIDEN ile NATO genel sekreterini aracı olarak devreye sokup" el aman diliyorsunuz amaa, bu kafayla giderseniz askere nah alırsınız tezkere...
  • Misafir 26.06.2023 18:02
    Avrupa'nın PKK aşkı...
  • Zafer 26.06.2023 17:54
    Kürdün, Türkten başka dostu yok ,bunu bir gün hepsi anlayacak. Irakta, İranda,Suriyede daima ikinci sınıf muamelesi gördüler, Türkiyede Kürt Cumhurbaşkanı bile var,Bakan,Başbakan ve diğer üst düzey görevleri saymıyorum bile. Neredeyse 50 yılımızı mahvetti PKK . Zemin müsait olmasa bunlar bu kadar at koşturamaz. İnsanda biraz utanma olur da nankörlük etmez.
  • Bitmiyor Dostum 26.06.2023 17:38
    Avrupa'nın pkk aşkı bitmiyor, Böyyük Türkiye'nin de Avrupalıların kapı önünde günlük 40 takla atma aşkı bitmiyor.
Daha fazla yorum görüntüle