Fransa protestolarla sarsılırken yüzlerce bina ve araç yakıldı. Ülkenin başka bir noktasında ise bir itfaiyeci Paris'in 200 km güneyinde gerçekleştirdiği deneme ile alevli koşu rekorunu kırdı.

Isı geçirmez kıyafetlerini giydi. Alev alev kendini yaktı. 272,25 metreyi yanarak koştu. Çünkü bu, onun işinin bir parçası.

Fransız itfaiyeci Jonathan Vero, Fransa'da protestolar patlak verirken bir rekor denemesi yaptı. 272,25 metre boyunca yanarak koşan Vero’yu arkasından yangın söndürme tüpüyle koşucular takip etti. Paris'in 200 km güneyinde denemesini yapan Vero koşusunu tamamladı. Guiness Rekorlar Kitabı’na imzasını attı.

Sosyal medyada büyük ilgi çeken videoda, Fransız itfaiyecinin yıldırım hızında koştuğu görülürken çevresindeki arkadaşlarının da ellerinde yangın söndürme tüpleri ile ona eşlik ettiği görüldü.

39 yaşındaki itfaiyeci bununla da kalmadı, oksijensiz 100 metreyi en hızlı koşan adam unvanını da kazandı. Vero, kendisine insan meşalesi adını taktı.

"ATEŞLE OYNAMAK EN BÜYÜK TUTKUM"

Bir itfaiyeci olarak kırdığı rekorun kendisi için çok büyük anlamı olduğunu belirten Vero, denemesi sonrası yaptığı ilk açıklamada, "Bu performans benim için, itfaiyecilik için ve beni eğitip büyümemi gören kişiler için çok anlamlı. Hala deneyecek çok şeyim ve kıracak çok rekorum var" dedi.

Ateşle oynamanın küçüklüğünden beri en büyük tutkusu olduğunu belirten Vero, sınırları zorlamayı sevdiğini ve itfaiyeciliğin yanı sıra aynı zamanda dublörlük de yaptığını belirtti.

 

Yorumlar 7 Yorum Var
  • Endişeli vatandaş 02.07.2023 09:44
    Ama nasıl endişeliyim nası endişeliyim, anlatamam.
  • Mgl 02.07.2023 09:25
    Ateşi n ısısını hissetse uçacak demek ki. Ateşli futbolcular,koşuculari izleyecez.
  • Hans 02.07.2023 08:06
    Bunun aynısını mahallelerde hepiniz yapın işte...
  • Mumsuz Ekrem 02.07.2023 07:25
    Fransa da Bir Pretestocu bunu yapmalı. Yada haberi öyle yapacak, Fransızca İngilizce, Pretestocu kendini yaktı diye internet sosyal medyada yayacaksınız.
  • Mehmet 02.07.2023 06:23
    Asıl yangın ahirette orda yangın tüpüde yok.
Daha fazla yorum görüntüle