Rusya’da etkili olan şiddetli fırtınada kamp alanına ağacın devrilmesi sonucu 8 kişi hayatını kaybetti. Olaylar sonucu 76 kişi de yaralandı.

ŞİDDETLİ FIRTINA NEDENİYLE 3'Ü ÇOCUK 8 KİŞİ ÖLDÜ

Rusya şiddetli fırtınaya teslim oldu. Acil Durumlar Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, orta kesimlerde etkisini gösteren fırtına nedeniyle Volga Nehri'nin kuzeyindeki Mari El bölgesinde kamp alanına ağaç devrilmesi sonucu 3’ü çocuk 8 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

76 KİŞİ YARALANDI, 100 BİN HANE ELEKTRİKSİZ KALDI

Sekiz bölgeyi etkileyen fırtınada 76 kişi yaralanırken, yaklaşık 100 bin hane elektriksiz kaldı, 50 bina hasar gördü. Yetkililer bölge halkını ağaçlardan, hasarlı binalardan, yürüyüş yapmaktan ve yüzmekten kaçınmaları konusunda uyardı.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada fırtınanın etkili olduğu sırada göl kıyısında yüzlerce kişinin kamp yaptığı belirtilirken, Rusya Soruşturma Komitesi’nin olayla ilgili ceza davası açtığı duyuruldu.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Acon 31.07.2023 10:26
    Sizler ticarette almanyaya bagimli yasarsaniz ozaman kiyamete kadar araba üretemessiniz arkadas almanyada size garantisi bitince cöpe atacaginiz araba üretir ve satar kalite biter dünya pit pazarina döner ama herkes kendi halkina kendi araba yapar satarsa sayet ucuza almanya abd de kalite üretmek zorunda kalir bukadar bu
  • İso 30.07.2023 22:14
    Rusların El altı oyunları unutmadık Bu az ALLAH daha çok acı çektirecek felaketler versin
  • Müslüman 30.07.2023 21:07
    Bunlar Allah'ın gizli ordularıdır dilediği yere gönderir ve insanları helak eder, açın kur'an-ı Kerim'i okuyun Türkçe mealini Ad Kavmi Semud Kavmi daha birçok kavme Yüce Allah rüzgarla yok etmiştir