Rusya'nın başkenti Moskova yakınlarında dünya gündemini sarsan bir olay yaşandı. Rusya'da paralı asker grubu Wagner lideri Yevgeny Prigojin’in de içinde olduğu iddia edilen bir uçak düştü. Uçağın düşme anları cep telefonu kameraları tarafından keydedilirken, uçaktaki 3'ü mürettebat olmak üzere 10 kişiden kurtulan olmadığı açıklandı.

DÜNYANIN BİRİNCİ MADDESİ OLDU

Ölenlerin içinde 24 Haziran 2023 tarihinde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e karşı darbe girişiminde bulunan Yevgeny Prigojin’in de olması dünya gündeminin birinci maddesi haline geldi. Dünya medyası Prigojin'in ölümünün kaza mı suikast mi olduğunu tartışırken Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in geçmişte verdiği bir röportajda yaptığı konuşma yeniden gündem oldu.

'İHANET AFFEDİLMEZ'

Putin geçmiş yıllarda bir gazeteciye yaptığı açıklamada affetmeyeceği tek şeyin ihanet olduğunu söylemişti. Putin, gazetecinin "Affetmek mümkün müdür?" sorusuna "Evet ama her şeyi değil." şeklinde cevap vermişti. Putin gazetecinin durumu açıklığa kavuşturmak için sorduğu "Affedilmeyen nedir?" sorusuna ise tek kelimeyle "ihanet" yanıtını vermişti. 

Yorumlar 33 Yorum Var
  • Hamza 25 24.08.2023 14:15
    İHANET AF EDİLMEZ . Bizde etmemeliyiz.
  • mehmet emin 24.08.2023 14:02
    Belarusa ceza olarak gonderilen bir nevi kacak [!] durumundaki Pregojinin Moskova semalarindaki ucakda ne isi var diye kimse sorgulamiyor. Yani demem o ki eger o ucakta Pregojin varsa ve oldurulduyse bu isin arkasinda bati =Abd var cunku Wagner isyani Wagneri Belarusa yerlestirmek icin Putinin muthis bir oyunuydu ve bunu bati-abd sonradan anlayabildi simdi oyunu bozmaya calisiyorlar...
  • Vatandaş 24.08.2023 13:37
    Prigojini kendi gibi birisi bitirdi. Putin'i de kendisi gibi birisi bitirecek.
  • turan 24.08.2023 13:33
    adam haklı ihanet afedilemez
  • Aga 24.08.2023 13:29
    LİDER BÖYLE OLUR Bizede böyle bir lider lazım..
Daha fazla yorum görüntüle