Eski Amerikan Deniz Komandosu Ken O'Keefe katıldığı programda "DEAŞ/IŞİD, ABD ve İsrail'in yarattığı bir canavar. IŞİD, İsrail'in Ortadoğu'da büyümesi için kuruldu. DEAŞ'in gerçek açılımı 'İsrail Gizli Servisi'dir. IŞİD Golan tepelerinde İsrail'le sınır komşusu. Peki IŞİD'in İsrail'e tek kurşun sıktığını gördünüz mü? Aksine yaralanan IŞİD militanları İsrail'de tedavi tedavi ediliyor." ifadelerini kullandı.

ABD, ESKİ ASKERİNİ YALANLADI: YAHUDİ KARŞITI İDDİALAR ASILSIZDIR

Eski askerinin iddialarını yalanlayan ABD Büyükelçiliği’nin açıklamasında, "Sosyal medyada dolaşan ve Russia Today ile Yahudi karşıtı eski ABD'li asker O'Keefe tarafından ortaya atılan iddialar asılsızdır" denildi.

Büyükelçiliğin açıklamasında, "Bu haberin kaynağı Russia Today'dir. Söz konusu kişinin ‘uzmanlıkla' uzaktan yakından ilgisi yoktur; kendisi Yahudi karşıtı komplo teorileriyle tanınmaktadır ve ABD'deki 11 Eylül saldırılarından İsrail'in sorumlu olduğu iddiası da dahil olmak üzere gerçek dışı iddiaları vardır. Bu noktada Türk kamuoyunu yanlış yönlendiren kimdir?" ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar 69 Yorum Var
  • Adil 13.09.2023 18:12
    Selenski de bir yahudi ukraynada 1941 de Babi yar katliamini duyanlar vardir almanlar ukraynalilarla yahudi katliami yapmis ama nedense Almanyada oldugu gibi okumus yüksek mertebeli yahudilere dokunulmamis Selenskinin ailesi gibi neyse sonuc olarak 100 hayalini kurduklari topraklara kavustular ve cezasini ceken Filistinliler...
  • Adil 13.09.2023 17:55
    Savaslar israil icin cikiyor UkraynaYahudilerin Israile göctügünü ve orda bandolar ve kirmizi halilarla karsilandigini yazan bir yazi okumustum Alman gazetesinde yazan israil asilli gazeteci duruma tepki icin israil vatandasligini birakti cünkü bu insanlari israil genisleme politikasi icin kullaniyor bir zaman sonra ikinci sinif yahudi olarak görülüp ayrimciliga maruz kaliyorlar.
  • Namyelüs 12.09.2023 20:40
    CIA yarın bu adamı bir kazaya kurban ederek öldürür.ABD ve Batı adalet sistemi böyle çalışır.
  • Stupid Wars 12.09.2023 18:58
    hahahaaa..stupid wars tam isabet etmiş,cesaretinden dolayı Ken O'Keefe'e madalyonlar takılması gerekiyor ve bize düşer bu gururlu görev ama bizde malesef yahudi etki alanlarında dolanıyoruz..Osmanlı bu adama dokunanı paramparça ederdi şimdi ise herşey muamma,yarın yaşayacağını bile tahmin etmemiz çok zor,Allah ömrünü uzatsın bu eski onurlu ve gerçek şerefli askerin,ağzına sağlık !!!
  • MSELİM 12.09.2023 17:41
    deccal yedi kıtayı dolaşacakmış abd nin olmadığı kıta varmı ?
Daha fazla yorum görüntüle