Azerbaycan'ın Karabağ bölgesinde, Hankendi-Askeran yolu yakınlarında bir benzin depolama alanında meydana gelen patlama ve sonrasında çıkan yangında çok sayıda kişinin öldüğü, 200'den fazla kişinin yaralandığı bildirildi.

Ermenistan'ın resmi haber ajansı Armenpress'in haberine göre, akşam saatlerinde Hankendi yakınlarında, Askeran yolu üzerinde bulunan benzin depolama tesisinde patlama meydana geldi.

Karabağ'daki Ermeni temsilcileri, patlama ve sonrasında çıkan yangın sonucu çok sayıda ölü ve yaralı olduğunu belirtti.

Hankendi'deki tüm hastaneler acil duruma geçerken, yaralı sayısının 200'ü geçtiği, ölenlerin sayısının netleştirilemediği, yaralıların çoğunun durumunun ağır olduğu bildirildi.

Patlamanın sebebi henüz belirlenemedi.

- AZERBAYCAN BÖLGEYE TIBBİ MALZEME GÖNDERDİ

Azerbaycan, Hankendi şehrindeki yakıt deposunda meydana gelen patlamanın ardından bölgeye tıbbi malzeme gönderdi.

Azerbaycan, Karabağ bölgesinde yer alan Hankendi şehrindeki yakıt deposunda meydana gelen patlamanın ardından harekete geçti. Azerbaycan Olağanüstü Haller Bakanlığı, ilaç ve ilk yardım malzemeleri ile donatılmış bir ambulansın Hankendi’ye gönderildiğini duyurdu. Açıklamada, ambulansın Ağdam-Askeran-Hankendi yolu üzerinden Hankendi yönüne doğru ilerlediği aktarıldı.

Yorumlar 36 Yorum Var
  • Irkçılığa lanet 27.09.2023 02:45
    Bu mübarek gecede bu faşist yorumları kınıyorum cenab-ı hak istese hepsini yok edebilirdi sizi Allah'tan daha mı iyi biliyorsunuz ki böyle saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz içinde Çoluk çocuk ki fıtraten Müslüman sayılırlar onlar da rahmetli oldu
  • Hüseyin Aymaz 26.09.2023 22:31
    Aman ha bir yaşlısı yavrusu bile bırakmayın yoksa ürerler başınıza bela olur azerbeycan nufusunuda alırsa eh icden yıkarlar Allah'ım muhafaza edsin
  • M 44 . 26.09.2023 12:00
    Azerbaycan bayrağı en çok Erivana yakışır ERİVANA AZERBAYCAN BAYRAĞI DİKİLMELİ
  • Mahmut 26.09.2023 11:16
    Ermeniler yapmıştır aliyev bütün ermenileri karabagdan temizlemeli yoksa bu saldırılar devam edecek
  • M ASRİ GÜRBULAK 26.09.2023 11:07
    Erivanı da onların elinden almalı Cihad ı muazzez
Daha fazla yorum görüntüle