Azerbaycan polisi, bölgeden kendi istekleriyle ayrılmaya karar veren Ermenilere yardım elini uzattı. İhtiyaçlarının olup olmadığı sorulan Ermeni sivillere su ve yiyecek ikram edilmesi kameralara böyle yansıdı.

"ZULÜM" İFTİRASINA EN GÜZEL YANIT

Ermeni diasporası, Ermenistan hükümeti ve Batılı politika yapıcılar, Azerbaycan'ı "etnik temizlik" yaptığı şeklinde asılsız iddialarla suçlamaya çalışıyor.

Azerbaycan ise, Karabağ'ı kendi isteğiyle terk eden Ermeniler için güvenli geçiş sağlarken, uzun araç kuyruklarında bekleyen Ermenilerin insani ihtiyaçlarıyla da ilgileniyor.

ANTİTERÖR OPERASYONUNUN ARDINDAN...

Azerbaycan'ın Karabağ'da yasa dışı bulunan Ermeni silahlı gruplarına karşı başlattığı terörle mücadele "antiterör" operasyonunun sona ermesinin ardından masaya oturmak zorunda kalan Ermeni tarafı, silah bırakmayı ve silahlı güçlerini Karabağ'dan çekmeyi kabul etmişti.

Operasyonun ardından Azerbaycan yönetimi Karabağ'daki Ermenilerin haklarının ve güvenliklerinin garanti altına alınacağını belirtmesine rağmen bazı Ermeniler kendi istekleriyle bölgeyi terk ediyor.

Azerbaycan yönetimi ise Karabağ'ı terk etmek isteyen Ermenilerin Ermenistan'a güvenli geçişi için gerekli koşulları oluşturdu.

Gönüllü olarak Karabağ'dan ayrılan Ermeniler otobüs ve özel araçlarla Ermenistan'a geçiş yapıyor.

 

 

 

Yorumlar 38 Yorum Var
  • corumlu19 28.09.2023 07:22
    keske bu güzel görüntüyü yaparken o ikram ettiğiniz ermeni büyüklerine de onların teröristlerinin masum azerbeycanlı kardeşlerimize neler yaptığını izletseydiniz..
  • hakan 28.09.2023 00:50
    gidenlere daha iyi davranmak lazım ki, gitsinler.
  • Cocuk 27.09.2023 15:21
    Merhameten maraz dogar batılılar barbar kendi dediklerini dinler.verilen canlara can .o sizin beslediginiz ermeniler ellerine ilk düsen fırsatta yine aynısını yapar.adı ermeni
  • MACKALI 61 27.09.2023 11:44
    Cocuklarin kadinlarin ya$li insanlarin genclerin ayak bileklerini kestiler..Hamile kadinlarin karinlarini yarip cocuklarini cikartip süngülerine takip resimler cektirdi bunlar..UNUTMADIK UNUTMADIK UNUTMADIK..SIKIN KAFALARINA BUNLAR IYILIKDEN ASLA ANLAMAZ.BU EKMEK VERDIKLERINIZ SIZI FIRSAT BULSALAR KESERLER.
  • cahit 27.09.2023 11:21
    Batı 13 yaşındaki AZERİ kız çocuğunun derisini kaç dakikada ölecek diye teest yapıp katl eden Ermeni doktoru ülkelerinde barındırıyor o utanç onlara yeter Karabaş işgalinde Ermenilerin işlediği hangi vahşeti görmüştür suratlarına tüküreyim
Daha fazla yorum görüntüle